Nursel67 Dün doktora gittiğimde bebeğin boyunu 48 santim kilosunu da 2600 demişti. Sizin bu haftalar da bebeklerinizin boyu ve kilosu ne kadar ?
[silindi] Nursel67 ben henuz o haftalarda degilim ama sanirim benim ki dusuk, ondan sormak istedim. 26+6 da 900 gram dedi doktor kilosuna. Iri bir bebek degil dedi, erken dogum riskim oldugu icin endise ettim. Sizin bu haftalarda daha mi coktu?
Nursel67 @Gzdsrm aramızda 2 gün doktorum herşey iyi dedi ama tanıdığım bir ebeye sorduğumda anlaşılan bebek uzun boylu olacak dedi ☺️ Araştırdığımda 35 haftalık bebeğin kilosu 2300 2500 arası boyu da 45 santim olur yazıyordu
Gzdsrm Nursel67 canim doktorum 250 gram kadar fazlasi var dedi bana zaten bundan sonra boy uzamasi yavaslar kilo alimi artar dedi
Pinaryrr67 Gamzeakd 35 haftalığım şuan inanılmaz derecede aşagı baskı yapıyor arada da ağrı korkmalımıyım sizce 35 haftalık doğum yaptım yazmışsınız danışmak istedim ?
Nursel67 @Arzu1994 kahvaltıda peynir yumurta zeytin 2 bardak açık çay içiyorum öğlen de muz elma mandalina yiyorum akşam değişiyor bazen yemek yapamayınca dışarıdan söylüyoruz bazan de haşlanmış patates yiyorum
Nursel67 @Gamzeakd demek ki tam günün de doğsaymış senin bebişinde uzun boylu olacakmış ☺️ Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Gamzeakd Nursel67 evet 😂😂 zaten tam doğması gereken zaman da 3800 boyuda 53 cm olmuştu 🥰 ama ciğer sıkıntısı olduğu için 17 gün küvezde kaldı bebeği beslemediler 1 hafta serumla 🥲 çok zordu . Rabbim kimseye yaşatmasın . Herkes sağsalim bebeğine kavuşsun inşallah 🌸
Nursel67 @Gamzeakd Allah en hayırlısını nasip eder ❤️☺️ Zor olanın kıymeti daha çok bilinir Allah daha iyisini nasip etsin
Arzu1994 Zynp63 iki hafta içinde iyi almış boy olarakta kilo olarakta ekstra bişey yiyip içtin mi yksa aynı şekilde mi devam ediyordun