Portakalgeliyor Demiralpmoms çok teşekkür ederim allahın izniyle inşallah hepimizin yavruları .. 🌸🕊🤰🏼🤰🏼
Portakalgeliyor @_imra_1213 teşekkür ederim amin inşallah , merak etme nasipte varsa önüne fazlası serilir canımm allah gönlüne göre versin 🕊🌸
Sen1meleksin zeynepbalci 0-3 canım ilk zaman için ideal duruyo o zmn 3-6 yazıp 0-3 mü senin ki? Ben açıp baktım orda izin verdiler
bebiskosmom Ftmagull cam daha sağlıklı diye önerilmişti o yüzden aldım. Normalde camlar çok pahalı yüz TL’ye bile olanı var. 20 TL’ye yakındı sanirim
Linam6868 OzgeSahin2 Bende istediklerimi aldım Rabbim gönlüme göre verdi🤗 Babynest Figürlü şapka Zıbın Emzik Ağız mendili Eğitici resimli küçük kitaplar(3) Organik çorap Nohut battaniye
BurcuLice mavi2021 file biraz geç esniyor ilk zorluyor ama tamamen takın zorlanıyor biraz sonra esneyince normale dönüyor filesi bendede öyle oldu
zeynepbalci Sen1meleksin yok kuzum kendi de dışı da 3-6 ay ama çok çok küçük geldi gözüme evdeki kıyafetlerle bakınca ondan sordum sana
annepamuk Nevresimin bir tanesinin çarşafı ve yastığı pembe gibi olan varmış o deseni alan var mı . Çarşafın tonu tam olarak nasıl
Ayazsmommy Berfininannesi internette bir çok sitede var canım 80 de var 170 e de bimdeki baya uygundu bence
Betuldoksan OzgeSahin2 150 tl lik alışveriş yapıcaktım ama 2 yaşındaki kızımdan fırsat bulup gidemedim için de kaldı gerçi 18 haftaligiz cinsiyet belli değil ama erkek diye hissediyorum artık cinsiyet ogrenince eşimle gidip alacaz yavaş yavaş