Busrakucuk 15 Haftalık Hamileyim daha öncesi düzenli sir yaptiriyordum şimdi ilk hamilelikte dolayı tedirgin oluyorum bu haftalarda ya da öncesinde devam eden gidenler var mı
dorugunannesi34 Busrakucuk doğuma kadar giden kişi çok ama acı eşiğim zayif olduğu için agdayi bıraktım 🙈🙈🤷
mercimeginanne Busrakucuk en son 35. haftamda gittim bide 38. haftada gidicem galiba o zaman çatı muayenesi olcakmışım 🙈 o sıralar doğuramazsam bide 40 gibi giderim 😂
metehaninannesiii Ben epileydi makinem var evde onla yapıyorum bazen de ağda kullanıyorum bi sikinti olmadı
Mom080 20 haftalığım hiç bırakmadım hep düzenli gittim kuaför çok arayı açmadan yaptırılınca acimadigini söyledi normalde 1 ayda gidiliyorsa 3 haftada falan gitmek lazımmış hamilelikte daha rahat oluyormus
Busrakucuk Teşekkür ederim cevremde olmayınca danışmak istedim bende şimdiden sonra sık ve düzenli gideceğim hayırlı doğumlar olsun 😊
cosar32 Bende lazer epilasyona gidiyordum çok kafam rahattı 3 4 seans sonra bitecekti ki hamileliği öğrenince bıraktım. 13+4 olduk Şimdi bende ağdayı düşünüyorum ama kasılırım diye de korkuyorum. Lakin başka çaresi yok sanırım. 🤣