Betul_Ekim yusufalpmom peki başka bi belirti bel ağrısı kabızlık idrarda artış baş ağrıları vs bişey var mı
yusufalpmom Betul_Ekim bas agrısı Betul_Ekim bel agrım var bugün başladı sık idrar yok ama bas agrım var benım rahatsızlığım var o sebeple ondanda kaynaklanıyordur diye pek heves etmek istemiyorum ama şimdi yorgan altındayım ayaklarım yanıyor kasıklarımda ve belımde agrı ile eşlik eden yanma var
Mugesahra33 yusufalpmom cnm bnde hıc sebep yokken 2sene kalamadım,guatrm vardı ama kontrol altındaydı,annem bana probıyotık hap verdı kefır verdı o ay kaldım,dene ıstersen,rahıme cok iyi gelıyor asidik olmayı önluyor
Birminicikanne yusufalpmom göğüsteki hassasiyet koltuk altindaysa yani göğsüne dokunduguun zaman koltuk altina doğru hissediyorsan gebe olabilirsin bennim tek belirtim oydu, birde karnimin cizgiisi belirtilmişti ama herkeste o kadar erken belirginlesmmiyormus , bende 7 gün varken erken test ile öğrendim fakat benimki erken döllenmeydii
Obenimdunyam Birminicikanne 26 mayısta düşük yaptım adetim 4 martta ilk defa bu ay 4 gündür göğüs hassasiyetim var koltuk altına doğru gece gündüz ağrıyor bide akıntım var acaba test yapsam çıkar mı
Birminicikanne Obenimdunyam canim bennim erken dollenme olduğu için yedi gün kala yaptigimda cikmisti fakat ben adetten kesildiğigm gun gebe kaldim o yüzden erken teste çok net cikmisti bellki seninki de silik cikabilir fakat istersen bir iki gün daha bekkle emin olursun
Obenimdunyam Birminicikanne teşekkür ederim 🙏🏼 Bekleyeyim o zaman önümüzde ki hafta yaparım inşallah bu sefer tek çizgi görmem
Mugesahra33 yusufalpmom kefır de ev kefırı olsun,hap dedıgım de ,probıyotık haplardan ersagdan almsıtk galıba
Betul_Ekim yusufalpmom benimde migrenim ve sinüzitim var ama alakası yok hafif aralıklarla kısa süreli bi baş ağrısı bu
Obenimdunyam Obenimdunyam Birminicikanne Allah razı olsun canım Rabbim isteyen hiç bi annenin kucağını boş bırakmasın
Obenimdunyam yusufalpmom ilk defa bu ay bu kadar sabırsızlandım bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için