yusufalpmom Merhaba arkadaşlar adetime 7 gün var ama kasık agrısı ve karın alt bölgemde agrı var çok istiyorum bebeğim olmasını sizde hangi belirtiler oldu
metehaninannesiii yusufalpmom goguslerde siskinlik ve agri, kasıklarda agri, ateşlenme,adet gecikmesi,bas agrisi ,sık sık idrara cikma olmuştu
tazeanneew yusufalpmom regl belirtilerinin aynısı hamilelik belirtisidir bazende gecikene kadar hiç bişey yaşamazsınız yani bunlar hamile olduğunuzu kanıtlayamıyor o yüzden erkenden heyecanlanmanzı istemem olup olmadığınızı bilemezsiniz bekleyip test yapmanız en mantıklısı inşallah gönlünüzden geçen olur 🙏🏻
Nuray23 yusufalpmom gogus hassasiyeti coktu bende sis ve agriyordu ustune yatamiyodum. 5 gun kala kan verip ogrenmistim😊 hakkinizda hayirlisi olsun insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ebrar3435 metehaninannesiii aynıları bendede olmuştu ateşim baya yüksekti üşüttüm sanmistim hatta doktor ilaç falan yazmıştı içmemiştim ama annem sağolsun içermedi hamile olmayı bekliyordum çünkü adet gecikmem olmuştu bende hastayım belki o etki etmiştir sanıyordum ama hamile olduğumdan hastalık atlatmışim çok şükür şimdi 23+1olduk kizimla rabbim bebisledimizi bize bağışlasın sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 😍😘😋
metehaninannesiii Ebrar3435 amin canim bende kansizlik var normalde çok üşürüm ama o gün çok iyi hatırlıyorum da avuç içlerim ayaklarimin altı alev atıyordu patik çorap giyen birisiyim normalde usudugum için o zamanlar duvara yasliyordum ayağım soğusun diye 😂
yusufalpmom Ebrar3435 hayırla kucağına al canım Rabbim isteyen herkesede hayırlı haberler aldırsın içindede bize
derinsart yusufalpmom valla ilk üc ay hic bir belirti yaşamadım ne gögüsde ne bulanti ne kusma düşük riskim olmasa hic hamile gibi degildim herkese göre değişiyor bence yani hic belirtsiz bile hamile kalabilirsiniz
Nuray23 yusufalpmom 5 gun kala kanda 763 cikmisti. Baya baya belliydi yani. Dollenmeyle alakali benimki erken dollendigi icin cikti. Kimisinin gec dollenme oluyor adetten nerdeyse 5 gun 10 gun sonraya bile ogrenen oluyor.
Mugesahra33 yusufalpmom cnm bnde hıc sebep yokken 2sene kalamadım,guatrm vardı ama kontrol altındaydı,annem bana probıyotık hap verdı kefır verdı o ay kaldım,dene ıstersen,rahıme cok iyi gelıyor asidik olmayı önluyor
Ankara0661 yusufalpmom adetime 3 gün kala evde test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. O güne dek hiçbir belirti yaşamadım hatta adet belirtilerimin aynısını yaşadımki adet olcam sanıyodum 😅 ben 6 haftalık hamileyken hamilelik belirtilerini yaşamaya başlamıştım
yusufalpmom Nuray23 Ankara0661 ay ne güzel ya bende yapıyorum yapıyorum hüsran tabii Rabbim ne verirse hayırlısını versin ama
yusufalpmom Nuray23 o doğurganlık günüyle alakalı bırazda canım galıba mesela ben ayın 2 sınde adet oldum şubatta doğurganlığım 19 u adet gecikmesiyle belli olur heralde
Nuray23 yusufalpmom hersey zamanini bekler ve zamaninda guzel olur canim. Ben 6 ay istedim 6.ayin sonunda nasip oldu. Ama her zaman allahim ben istiyorum ama hayirlisiysa olsun diye dua ediyordum. 6.ayin sonunda ogrenince demekki benim icin hayirli zaman simdi ve ben hamile kaldim dedim. Rabbim isteyen herkese bu duygulari nasip etsin en onemlisi saglikla hayirlisiyla..
Nuray23 yusufalpmom aynen dogru diyosun. Ben ovulasyon yapiyim dedimm adet oldum bitti. ertesi gunu koyulasma gordum. 2. Gun kopkoyudu yumurtlama gunumdu. Yani adetten hemen sonra yumurtlama gordum ve oda tutmus demekki. Arada da zaman var baya o yuzden o kadar net cikti.