teachervera Merhaba kızlar. Ben emzik olarak bibs sipariş verdim dün. Ama yorumlarınızı bekliyorum iyi değil ise iptal edeyim https://resimyukle.xyz/i/OTxR7T
isimsizbiranne teachervera 0-6ay bibs aldım tutmayan bebek yokmuş dşye duydum kauçuk çok güzel ağız dolduran bi emzik
metehaninannesiii teachervera bende bibs aldım ama herkes philips avent önerdi ekstradan birde onu aldım hangisini tutarsa artik
SSeymanr bende bibs aldım şimdilik bir tane baktım tutarsa diğer renklerinden de alıcam 🙏🏻🌸 teachervera
Portakalgeliyor teachervera çok beğendiğim bir emzik sadece model olarak en sevdiğim renkte turuncudur ama avent alman daha iyi olurdu bebekler onu diğer emziklere göre daha çabuk kabul edip emiyor 🌸 (sanrıım ultra air )
icimdekikelebek Büyük geliyor dediler bebeğe ben de bibs ve avent ultra air alacaktım büyük geliyor deyince sadece 0-6 avent aldım 6 ay sonrasını bibs alırım diye düşündüm 🤷🏼♀️ Avent tutmazsa bibs o zaman alırım artık
isimsizbiranne icimdekikelebek boyutları var canım büyük gelmez 0-6 ay olan küçücük bişey 6-18i var bide
icimdekikelebek isimsizbiranne 0-6 ya büyük geliyor dediler yeni doğan için tutamıyormuş gibi ama işte sağ da solda okuduklarımız bilemiyorsun ki
eliff26 teachervera ben ilk çocuğumda aventle başladım denemediğim emzik kalmadı ama çocuğum tutmadı. 2.de ucuz alayım bide belki onu tutar dedim sonra avent falan yine denedik o da tutmadi. Şimdi 3. Geliyor bu sefer chicco physioforma kaucuk emzik aldım inşallah tutar diye dua ediyorum 😊
mlkkk teachervera bibs emzikleri yenidoğana büyük geliyor bebeğin burnuna dayanıyor resmen ben chiccodan ikili 0-2ay emziğinden aldım minnak ve güzel 😊
Pelgiz teachervera en iyi markayı almışsınız dünya da bir çok ödül almış ve anne memesine en yakın emzik ilk çocugumda bilmiyordum suavinex kullandım ama şimdi koleksiyon şeklinde her rengini askılığını aldım🤗
endobeybi teachervera işi şansa bırakmayıp bibs ve tommee tippee soothers aldım. Bi de avent ultra air alıcam