flytfn Mrb kızlar idrar testinde silik çıktı bende doktorumu aradım kan testi yaptırmamı istedi onda da 0,264 çıktı adeti bekiyorum mecbur şimdi 🙈🙏🏻
Merve1996 flytfn ben süphelenip adetime 2 gün kala yaptim test iki kere silik cikti sonra kan verdim saglik ocagina 277 cikti beta suanda 33 haftalik hamileyim Allahim insallah sanada nasip eder 😊
deletedmom63 flytfn canım benim adetim 35 gün geçti polikistik over olduğumu öğrendim doktorum söktürücü verdi kullandım regl olmayınca idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm dün kan testi verdim 3 haftalık hamileyim 🙈 allahtan ümit kesilmez inşallah vardır 🙏
musclemom flytfn adet günümden 1 gün önce test yaptım silik çıktı. Şuan 21+3 haftalık hamileyim. Hakkında hayırlısı canım
Sinem3459 flytfn benim adetime 6 gün kala kan testinde çıkmıştı hamile olduğum. Hatta evde test yaptım cıktı ertesi gün kan verdim yine cıktı şuan 7 haftalık hamileyim inşallah senin de cıkar cnm :)
flytfn Emineslh ben dün idrar yaptım onda silikti kanda 0.264 çıktı tekrarla dendi 1 hafta sonra hayırlısı
Emineslh flytfn ama benim bildiğim adet geçmesine gerek kalmadan kan testinde çıkıyor galiba sizin geç döllenme olabilir çünkü rakam az gün geçtikçe artabilir tekrar test yapın ben ikinciyi yaptım o zamanda kırmızı çıktı iki çizgi
SmeyyeAkglAydn flytfn hamilelik ilk önce kanda en son idrarda belli oluyor hamilelik testlerindense sağlık ocaklarında kan testi yaptırın. Yalnız biraz daha sabırlı olun adet gecikmenizden sonra yapın garanti olsun sonuç
deletedmom6295 flytfn başka bir test tekrarlayın hamile kalmadan bir ay önce silik çizgiyi ben de görüp koşa koşa kan testine gittim 0.1 sonuçla geri geldim. 5 değerini geçmeden idrarda çıkmaz.