Pambikk Anne yaşına bağlı olarak tıbbi genetik ve perinatolojiye yönlendirdi ama gitmeyi düşünmüyorum detaylı ultrasonu beklemeyi düşünüyorum sonucu böyle çıkan var mı gittiler mi denilen bölümlere acaba 🙄
2pasam03 Pambikk canim benim sorun etme bende 28 yasindayim banada ayni sinuc cikti yastan dolayi suan26. Haftadayiz cok sukur hic bir sorunumuz yok detaylimizi yaptrdik
Pambikk MeliSeliMelih 28 yaşındayım sıkıntılı durum yok ama yinede buraya yönlendiriyorum dedi anlamadım bende bişey
2019z2021y Kanda risk gözükmüyorki 🌼 e ölçümde normal ense kalınlıgı yani normal çıkmış neden öyle söylemis acaba keske iyice sorsaydın
Pambikk 2019z2021y anne yaşı riskinin 1:695 olmasından dolayı olduğunu söyledi bana biraz yönlendirmiş olmak ilgilenmiş gibi olmak için gibi geliyo ama ne bileyim işte insanın aklı takılıyor yinede 🌝
MeliSeliMelih Pambikk benim yaşım 33 ve yaş riski sizinki gibi civarlardaydı doktorum temiz olduğunu söyledi siizn ense kalınlığıda güzel ama kiloda etkilio rakamları kilonuz 77 biraz fazla sanırım…
Pambikk 2pasam03 çok şükür çok sevindim sizin için Allah hepimize mis kokularını koklamayı nasip etsin ❤️