SosyeteMantisi Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim olduğu için çok bilgim yok 4. Haftada karından ultrasonda kesem görünmedi ne zaman kese görünür 🤔
Birtane2307 SosyeteMantisi bir haftaya gorunur telas etme iki haftaya da kalbini duyarsin ama bu sureler uzayabilir ben kendikimden yola ikarak soyledm canm hayirli olsn❤
Denizsa SosyeteMantisi canım 4.haftada karından görünmüyor zaten sana şöyle söyleyim ben 4+3 karından minicik ama minicik bir su birikintisi gördüm 5+5 kese ve içinde bebeğimi gördüm 🙏🙏daha erken yani 5. Haftada görürsün inşallah
haziranin25i SosyeteMantisi beta hcg değeriniz 1000 üzeri olduğunda keseyi görürsünüz. Ben 6+2 ye kadar beklemiştim kalp sesini de duyarız diye kalp sesi oluşmuştu ama alttan muayene kabul etmediğim için 6+5 de tekrar gidip kalp sesini de duymuştuk.
SosyeteMantisi Denizsa doktorumda normal görünmemesi dedi ısrarla vajinal ultrasonla bakmak istedi onuda ben istemedim galiba onda kesi görünüyormus
Denizsa SosyeteMantisi gerek yok canım bende baktırmadım 5 haftada görünüyor keyfine bak 4 hafta daha çok erken zaten 5 ve 6 da görmez isen vajinal baktırırsın
haziranin25i SosyeteMantisi geç dollenme olmuş olabilir kuzu. Beta hcg değerin maşallah çok güzel 😍 En kısa sürede görürsün inşallah 🤲🏼
tanya25 SosyeteMantisi 5+2de sadece ufacık kese gördüm 7de kalp atılı ve bebeği gördüm :) çok şükür şuan 16 hafta.