SevdaTacoluBakr Merhaba arkadaşlar devlet hastanesine gidiyorum 9 haftalik gebeyim 2li ultrason randevusu almak için geç kalmışım dr eğer randevu bulamassan 4lü yu yaptırirsin vakti gelince dedi...sormak istedim şu 2li ultrason yaptırmasam 4lü yaptırırca herhangi bi kaybim olurmu yoksa özel demi yaptırim 2li ultrasonumu
istanbulluanne SevdaTacoluBakr Nasil gecmis 2li zten 12 ve 14uncu haftalar arasi yapılıyor. Bence özelde yaptırın önemli çünkü.
Serenica SevdaTacoluBakr 2.düzey ultrason ve 4 boyutlu ultrason 2 li test 3 lü test vardir ner sormak istedgnizi anlamadk ama haftaniza gore 12 haftalarda yapilan 2 li test var onu mu soruyrsunuz ki????
SevdaTacoluBakr Arkadaslar 2li ultrason randevusu 6 haftalik ken veriliyormus ve 12 . haftada cekiloyormus...benim bebeğim 9 haftalik olduğu için dr um da uyarmayi gi için randevu alabileceğim haftayı geçmişim devlet hastanelerinde bulamassan 4lü yu yaptırirsin bi sorun olmaz dedi kafama takildi için sorum dedim
Serenica SevdaTacoluBakr hanfendi 2li ultrason diye birsey yok 2.duzey ultrason yada 2li test var 12. Haftada yapilan 2li testtir
Serenica SevdaTacoluBakr ve ikili test iicn randevu alndginida duymadm doktorm 12 haftada geldgnde yapariz demisti detayli ultrasyonda randevu aliniyor 20 . 24. Haftalrda ypiliyor oda
SinemAyaz 10+5 haftalığım devlet hastanesindeki doktoruma 2 liyi burda yaptırabiliyor muyuz dedim evet 2 li de 3 lü de burda yapılıyor dedi geçen hafta randevu falan vermedi 13 haZiranda gel dedi sadece neden randevu alınsın ki kan testi yapıp ultrasonla bakmıcak mı
SevdaTacoluBakr gittiğim hastanede olmadığı için 2li ultrason randevu ile başka dev hastanesine gidiliyor kendi gittimde 4lü var onada randevumu dr verecekmis günü gelince ist kalabalık gün bulmak zor randevu ile çalışılıyor dedi
istanbulluanne SevdaTacoluBakr Siz bence özele gidip yaptririn 12. Haftada testinizi devlet hastaneleriyle uğraşılmiyor zten.