Nzl24 Merhaba kilolu hamile kalan arkadaşlar kaçar kilo aldınız acaba kilolu hamile kalanların zayıf hamile kalanlara oranla daha az kilo aldığı konusunda ne düşünüyosunuz sizce doğrumu? Bende kilolu hamile kalan bi anne adayı olarak merak ediyorum düşüncelerinizi.
CerenSelvi Nzl24 bence soğru değil hem kilolu kaldım hem 22 kilo aldım ama pişman değilim çok güzel yedim 😅😅
shinemom Nzl24 bende 18 haftalıgım 67ile hamile kaldım malesef Allahtan hala 67yim😂 40. Haftayı merak ediyorum umarm böyle gider😍
ArzuDnmz Ben 70 tim hamile kaldgmda mide bulantim falanda olmadi suan 83 üm . Bu kilo almayanlarida anlamiyorum 😂 su icsem yariyor bana arkadaş 😂😂
Emineslh ArzuDnmz kesinlikle katılıyorum size ben 64tü galiba hamile kaldım ilk 20 hafta kilo almadım nasıl noldu anlamadım 7 kilo aldım ve tüm vücudum ödem yaptı gözlerimi zor açıyorum sabah uyanınca. Hiç kilo almadım 3 kilo aldım diyenlere şaşırıyorum
Merveakbb Faziletttt çorap giyiyorum canim ayaklarim isiniyo geri çikartiyom 3 gundur sanki adet sancisi çekiyorum
Merve1996 33 haftaligim 61 kiloyla hamile kaldim.İlk ay 4 kilo verdik mide bulantisindan 57 kiloya dustum.Simdiyse 64 kiloyum 6 7 kilo arasinda gidiyorum
Susamtanesii CerenSelvi aynen bende hem kilolu hamile kaldım hem 20 kilo aldım bende pişman değilim kilo almayacağım uğruna kendimi hiçbir şeyden mahrum etmedim 29 haftaliğim:) siz kaç haftaliksiniz
Emineslh shinemom bende sizin gibiydim 20. Hafta geçti ne ara ne zaman aldım anlamadım bir anda şiştim
Aysegulaydogan zaten ilk ay kilo alınmıyor 7.aydan sonra göreceğim küçük haftalı hamişleri 😊 ben 68 ile hamile kaldım şimdi 82 kilo oldum herşeyden vitamini alsın derken dozunu tutturamamısım🙈 yavrum herşeyden vitaminini almış doktor amcası öyle diyor mecburi sezeryana kaldığıma göre baya baya almış aman deyim dikkat edin 😊 kiloyada bu kadar takmayın Bebişlerin sağlığı herşeyden önemli kilo dediğin iki saatlik spora bakar 😊
Ozlmun Ilkgozagrimiz Ben de 20. Haftamdayım 4 kilo aldım doktorlar çok fazla diyor anlamadımki öyle aşırı bi boğazım da yok 😀