058elf Fidoss sabah baktım öyle sıra vardı ki bim evimin altında bu arada sonra yatağa geçtim uyudm 1 di uyanınca hiçbi şey almadm yani 😂
BerrusMom Fidoss pamuklu battaniye nohut battaniye alt açma seti kundak havlusu müslin bezi ağız mendili 2 Li beyaz bady mama önlüğü 3 lü çorap kolsuz uyku tulumu patik 😂 istediğim herşeyi alabildim şükür 😂 sabahın köründe sıraya girdim 😂
Derinsmom Fidoss battaniye, 2li alt,ağız bezi, müslin bez ve pofuduk patiklerden aldım hepsi çok hoşuma gitti 🙈
ayazmomm Babynest nevresim takımı 2 tane diş kaşıyıcı ağız mendili bebek kırlenti alıp çıktım sözde sadece diş kaşıyıcı ve müslin alcaktım😁 müslinide beğenmediğim için almadım
Meloss37 ayazmomm babynestinizi atabılırmısın nasıl bakıcam da ben Bi model aldım ama 2 modelmiş nasırım arkadaşına hediye alıcam sizinki farklıysa o modeli aramaya gidicem 🤭
Seda-34 ayazmomm nevresimin kumaşını beğendiğiniz mi acaba. Kayınvalidem almış sa başka şehirlerdeyiz şuan ona da kumaşı iyi mi diye soramadım🙈 iyi değilse ben bi tane iyisinden alaym çocuğuma bari başka yerden diye bir sormak istedm😊
ayazmomm Meloss37 resim nasıl atılıyo bilmiyorum ama zürafalı olanını aldım diğerinde pembe renkler vardı daha çok renkliydi oğlum olduğu için zürafalı olanını tercih ettim ben
Ekinci-ada12 Fidoss anne yanı, nevresim takımı, patik ,bere, islak havlu , müslim bez, bebek deterjani,
Ekinci-ada12 Berfininannesi belli değil kuzum takip etmen lazim istegramda takip ediyorum bim şok a101 arada cok güzel bebek eşyaları geliyor
BerrusMom Berfininannesi en son aralıkta geldi yani 2 ayda bir geliyor takip et hepsini çıkıyor zaten