Eminekrdnz Kürtaj olalı 2 ay olacak. En son 1 hafta önce adet oldum fakat başım döndüğü ve midem bulandigi için kan testi verdim ve beta değerim 4.28 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar kan verdir dedi. Benim durumumda olanlar varmı.
KubraAydin Eminekrdnz benim adetimden 3 gün önce 7.73 çıkmıştı 3 gün sonra gel şuan çok yeni bişey diyemeyiz dedi 1 hafta sonra gittim değerlerim yükselmişti şuan 6+6 yım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Jelibon54 Eminekrdnz çok yenidir belki canım döllenme yeni baslamistir erken farketmiş oldun iki gün sonra tekrar ver inşallah düzenli bir şekilde yükselir Rabbim gönlünüze göre versin 🥰❤️
Eminekrdnz KubraAydin Jelibon54 İnşallah diğer gebeliğimde sorunlar oldu inşallah bu sefer yüzümüz güler 🥰🤲🏻
Almla Benmde ögrendm de 32 çıktı salı günü persembe verdım 41 çıktı ama iyi dedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış dedı
Almla Eminekrdnz olsn canm sen gönlünü ferah tut benm de kesin bişey yok artış olır inşallah ikimiz de de
Almla Eminekrdnz bnde kimyasal odu birden değerim dokuza düştü ve kanamam başladı inşallah senn sağlıklı ilerler