Smyy00 Minik_kalplim_ ben ne konuşacağımı bilemiyorum heyecanlanıyorum bebeğimle konuşurken ne konuşmamız gerekiyor tam olarak, 😄
Ozgglt_ Minik_kalplim_ valla ben olur olmaz her şeyi konuşuyorum 😂 evet kızım baban gelicek yemek yapalım diyorum yaparken yemeğin yapılışını falan söylüyorum istemsizce 😂 hadi tavukları atalım tencereye falan diye 😂. Benim kız diyodur kesin bi sussada uyusam diye 😂😂
Mom080 Minik_kalplim_ ahhahaha ben kocama sinir olunca kızımla konuşuyorum geldi yine senin biyolojik diye söyleniyorum 😂😂😂
BurcuLice Minik_kalplim_ 🙋🏻♀️ Benim onu ısırasım geliyor bazen o kadar güzel haraket ediyor ki ☺️ Konuşmayan yoktur sanırım 💙
birprensesvebirprensannesi Minik_kalplim_ Aaa bazen kavga bile ediyoruz oğluşumla tekmelemiyor cevap vermiyor trip atıyor çok fazla nazlı hele babasına atmıyor naz yapıyor sonra tartışıyoruz babası elini çekiyor al anne sana diyor karşılık veriyor annesine bizimki🙈
mercimekkoftesi1 Sabah uyanır uyanmaz günaydın annecim diyip karnımı seviyorum 🙈 sonra hadi elimizi yüzümüzü yıkayıp karnımızı doyuralım diyorum, baba napıyomuş bi arayalım sesini duyalım diyorum, akşama ne yapsak diyorum sürekli konuşuyorum yani 😅🙈
Guzel_anne Minik_kalplim_ valla durmaksızın konuşuyorum eşim artık çocuk doğar doğmaz konuşucak korkuyorum diyo 🤭 bide diyo ki bu çocuk doğunca hep konuş dicek çocuğu alıştırdın diyor 🙈 bazende karnına yastık koyuyor benimle dalga geçiyor annem napysn diyo 🤣