Senbibaksana haftamizida tamamladik 🥰 sali günü yine doktora gidiyoruz ♥️ Doktorumuz dogum 19 eylül dedi sizin dogumlariniz nasil? Hamileliginiz nasil gidiyor? 🥰
mucizem09_ Senbibaksana 12+1 canim 9 eylul dogim gorunuyorr eskiyr nazaran daha iyiyimm kuzum guzel geciyor zayiflamsk disinda 9 kilo verince
ikibalannesii Senbibaksana benimde bugün bitti 11 inci hafta aynıyız desene😍benimki bolca duygusal geçiyo bu arada sineğin öldüğünü görsem hemen ağlıyorum😂😂ah bu hormonlar🤦🏼♀️
Kubrasngl Senbibaksana 17 eylül ☺️Sanki 50 sene var gibi günler geçmek bilmiyor. Bide grip oldum geberiyorum. Normalde hasta olmayan ben ne zaman hamile olsam gribe yakalanıyorum 😩 3.gebeliğim ama sanki ilk gibi
PurpleTail Senbibaksana Senbibaksana şimdilik çok iyi geçiyor masallah diyim, hiç hamile gibi değilim ☺️ Bizim de ptesi kontrolümüz umarım hersey yolundadır.
Mooommyy1 Senbibaksana 12+2 olduk bizde simdilik herzey guzel gidiyor dogum 7 eylul diyor ama nasip 🙏 benim sabah bulantilarim.halen gecmedi , bugun birazda karnim agriyor gibi sebebsiz 🙄