HHA Bahar2622 düşüncelerimiz bir canım💜 aynen bende öyle diyorum keşke olsa 🤣 hergün bakardım miniğime🐣
Bahar2622 Minnakkk1 evet cinsiyet öğrenme ikinci asama sonrasında isim telaşı olacak hazirliklara başlanacak☺ bende o yuzden cok merak ediyorum
HHA Bahar2622 evet insallah cok istiyorum artık hissetmek cinsiyetini öğrenmek zaman geçsin gelsin kokusunu duymak yeterki sağlıklı olsunlar sabırla bekliyoruz🤲🏻🐣💜😇 Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı 🤲🏻🐣🤰🏻
Bahar2622 HHA ah koku kısmına hic geçmiyorum öyle güzel kokarlar ki düşündükçe daha da sabırsız olacağım ☺
Bahar2622 fatmakolay aa cok sevindim erkek bebekler daha erken belli ediyormuş sağlıkla gelsin inşallah 🥰
fatmakolay Bahar2622 doktor kesin demedi ama erkeğe benziyor dedi ben de hep nedense erkek hissediyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah erkek kız önemli değil bizimki sadece merak 😊
Haticecakirr Bahar2622 bizde yarın 10 haftalık oluyoruz inşallah bugün çok belim ağrıyor nedenini bilmediğim şekilde şiddetli karnım da ağrıyor mide bulantılarım hala devam ediyor Rabbim yardımcımız olsun bir an önce geçsin şu sıkıntılar 😔
Bahar2622 Haticecakirr bel ve kasık ağrısı için ne diyeceğimi bilmiyorum bence doktoruna sormalısın. Umarım bulantılar cabucak geçer bende hala mücadele ediyorum 😇
Bahar2622 fatmakolay evet aynen öyle sadece merak ediyorum bende yoksa ne önemi var yeterki sağlıkla gelsinler🥰
Ozge2805 Bahar2622 6 + 5 günlüğüz hala mide bulantıları halsizlik yorgunluk koku hassasiyeti hepsi var 😔
Ozge2805 Bahar2622 malesefki canım dahada devam edecek farkındayım bişey yiyemiyorum yemediğim gibi tiksinme gelmese 😔