Tugcek33 Beyzasel bizde eşimin öğle arasında gittik bir şey kalmaz diye ama kapalıydı BİM’ler, cuma diye sanırım. Akşama gitcem ama bir şey kalmaz artık🙄
NAZ2333 Beyzasel canm kiyafet tercihim degil daha oncede gelmisti kumasi hic hosuma gitmedi naylonumsu gibi ama digerleri guzel gul3 gule giysin saglikla gelsin insallahh
Sjsjsjfjmejxodmjk Hafise neler aldın canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz RABBİMİZİN izniyle İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️🤲🤲🤲
minisinannesiiii Hafise sabah 1 saate yakin durdum kasaya gelen suratini asiyo ben ne aldimki diye bi bakiyo eli kolu dolu 😀😀😀
Gamiiiii Sabah 10 da gittim herşey vardı. Ama pijamalarım falan kumaşı hoşuma gitmedi. Sadece müslin istiyordum . 3 tane aldım 😂 daha alsam alırdım kimse gelmemişti.
Beyzasel Gamiiiii evet ve büyüktü biraz bende almadım yastıklar çok tatlişdi bir sürü yastık var diye almadım 😂
Emineerd Beyzasel canım şey sorucam nevresim takımıda gelmişti sanırım babynestle aynı desen miydi gidemedim de kaldıysa ve aynı desense almak isterim çok güzelmiş 👍🏻
Emineerd Bsmlh anladım canım 😅😅 bebekle çıkabilirsem inşallah evden kalmamıştır büyük ihtimalle 🤦🏻♀️
Beyzasel Hamileyim-mutluyum valla bende bazen atamıyorum bazen böyle fotoğraflı atıyorum 😂resim yükle yazınca internette çıkıyor orda kopyalaya yapıştır yaptım
Beyzasel Emineerd evet çok tatlı e bebektenin kumaşı çok güzeldi bana biraz ince geldi ama denemek istiyorum kalırsa alıcam pazartesi