Sevdam02 35 haftalık erken dogum yaptım oglum küvezde sütüm biraz daha artsın istiyorum humana çay kullanan varmı başka önerisi olan varsa söylesin
NaimeYilmaz Sevdam02 bol su yesıllık ve emzırmek sutu arttırıyor arkadasım o cayı kullandı cok memnun kaldı ama gecen gun bır oda dolusu anneden tavsıye aldım karamercımeklı bulgur pılavı cok sut yapıyormus dolup tasıyor dıyorlardı.. aklında olsun canm 🌸
Ciara93 Sevdam02 canım ben kullanmıştım emziren anne çayını çook faydasını görmüştüm kullan derim. Gece içip biraz uyusam sütün üstümü ıslatmasıyla gözümü açıyordum o derece 👍
Bbdd Sevdam02 bi arkadaşın dogumdan sonra sütü hiç gelmemiş doktoru bol bol dereotlu yoğurt ye demiş sizde isterseniz doktorunuza danışıp deneyebilirsnz
prensleriminannesii Ben kullanıyorum günde 3 4 bardak içersen fayda ediyor. Ben nerdeyse bütün meyeleri kaynatıp içtim sütüm baya arttı. Kayısı kiraz incir boza da süt arttırıyormş ama ben bulamadm onu. Benim bebeğimde 2 hafta küvezde kaldı Yen'i çktk çok şükür emdikçe daha da arttı
Hcrbu Ne kadar çook sağarsan o kadar çok artar. Dinlenmek ve su sütü artıran üç faktör😄. İnşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun..
MerveKya Humana çok iyi birde galactago diye süt arttırıcı damla var bol bol su için tahin helvası komposto soğanıda ekleyelim 😊