Neslihan1903 Mrvgl ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama tansiyonum çok fırlayınca çam ve sakuraya gidiyorum hiç böyle bir tepki görmedim hemde acilde özelden farkı yok önündeki ekranı banada çeviridi evet kağıt vermiyorlar ben baya ilgili gördüm hepsini 2. Gidişim normalde devlet hastanesine hayatta gitmem orayı sevdim yani
tazeanneew sacmalamakizim ya bizimkide 11+3 dü ama ultrasonda 12+1 çıktı doktoru bacak arasını gösterdi kız dedide burda gördüğüm postlar şüpheye düşürüyo ultrasonu varmı sizde
sacmalamakizim tazeanneew varda bacak arasinin yok ben 14+6′yim ultrasonda 15 haftalik zaten bu haftada kesinlesir ama benimde icim icimi bazen yiyor ya sonradan degisirse 😂
Bebeksum FFasulyemmm kesinlikle öyle ben de devlet hastanesinde çalışıyorum ama kendi hastaneme gitmedim hiç usg için falan o kadar kalabalık ki benimle düzgün ilgilenmesi mümkün değil doktorun makineler deseniz zaten eski maalesef ki çalışma şartları alet edevat eksikliği yansıyor doktorun tutumuna
escmrk sacmalamakizim bende devlet hastanesine gidiyorum her seferinde ekranı bana çevirir gösterir fotoğrafta verir. Sanırım bu doktor ve hastaneyle ilgili bi durum
Esraesra1 Bende devlete gidiyorum. Her seferinde resimde veriyor ,ekranida cevirip anlatiyor. Kalbinin atimini gösteriyor. Video cekmemede izin vermisti. Henuz tersleyen bir doktor olmadi ama her an tersleyeceklrmis gibi bi hissiyat birakiyorlar bende.
Gmommysboy sacmalamakizim bende devlete gidiyorum.evet özeldeki gibi gülücükler hoşgeldiniz yok kalp atışını da dinletmiyorlar ben ikili tarama için özel hast.duymuştum kalp atışını..çok üzülmeyin özelde ben sıkıldım artık odadan çıkmak istedim düşünün o sürede devlette kaç hasta bakılıyor dr da işini yapıyor yönlendiriyor..şartlar herkes için zor yani.balla işin özü ben o siyah beyaz ultrasona zaten dönüp bakmıyorum ısrarla bak diyene bile denk geldim gerçekten anlamıyorum😅🤷🏼♀️ İlk haftlar bende biraz alaka istiyordum ama zamanla muayeneler yapılması gerekenlerle doldu oju takip et bunu iç şunu yap gibi..özelde ancak istediğiniz gibi bir muamele görürsünüz cihazlar fln dah farklı gerçketn
Papl sacmalamakizim aynı sorun bugün bende yaşadım canım 14+3 haftalığız ultrasonda 13 çıkıyor cinsiyet görüyormusunuz dedim cihaz iyi değil hiç bişey göremiyorum dedi 20 haftalık gebelerin bile cinsiyetini çok zor görüyorum dedi cihaz o kadar eski ki ultrason kağıdı verdi çocuğun kafası nerde poposu nerde belli bile değil normalde özele gidiyorum cinsiyet öğrenmek için para vermiyim özele dedim doktor bile sen özel hastanenin kaliteli ultrason cihazını bırakıp niye buraya geldin dedi güldü 😄😂🤣
Kubraylmz0 Minnosannem12 bize de 3500 demişlerdi muayne 175 veriyoruz ama bizim OYAK indirimimiz var ondan önce 215 olduğunu söylemişlerdi
Sumsumm sacmalamakizim kalp atisi sanki keyfi bisey. Kendisinin de bi kalp atisini dinlemesi gerekiuor sonucta. Uzuldum bende goremiyorum devlette monitor zaten bana donuk degil bi de ultrason cihazi eski caglardan kalmis gibi hicbisey belli degil. Devlette bu zamana kadar sadece bir kez ultrason resmi alabildim onda da artik bebegim buyudugu icin hic bisey anlasilmiyor resime sigmiyor