harece Gizem957 insülin başlatılır hemen hastaneye kimse yatırmıyor kuzenim doguma son 2 hafta kala yattı. Onunki çok fırlamıştı insülin fayda etmiyordu
Deletedmom737382 Gizem957 canim benide hastanede yatirdilar yüksek olmamasina ragmen. Bence doktorla alakali birsey o. Benim acligim 97 cikti, 1 saat toklugum 154 cikti ve 2 saat toklugum 112 cikti. Yinede 6 gün hastanede yatirdilar 😂😂
archmom Gizem957 şeker yüzünden helede gebelik şekeri yüzünden yatanı duymadım . En çok insülin veriyorlar 🙄
harece Gizem957 tabiki canım onunki açlık 280leri tokluk 500leri bulmuştu normal seyirden çok uzaktı. Benimde var şuan diyet ve sporla düşmeye başladı
BirMuallime harece canım ben de ölçüm yapıyorum da açlık tokluk aralıklarını biliyor musun kaç olmalı.ben yeni başladım da
harece BirMuallime normal şartlarda açlık 90 tokluk 140 yaziyor ama benim doktorum bu rakamların daha da altında istedi.
Bsmlh Deletedmom737382 gercektenmı ya benım aclık 103 tokluk 147 vurdu gene yatırmadılar korktum vallahı
Deletedmom737382 Gizem957 Vallah birsey yapmadilar baktilar diyet i felan anlattilar. Insülini felan anlattilar, onun icin 6 gün yattim😂 son gün dediler senin sonuclar iyi insüline gerek yok😅
Deletedmom737382 Bsmlh korkma canim benim doktorum en ufak birseye hastaneye yolluyor kendisi ugrasmak istemiyor galiba ondan. Sen insülin kullaniyormusun? Kac haftaliksin
Bsmlh Deletedmom737382 yok canım özel diyetisyen ile 23 den beri diyetteyim 28 haftadayım suan oturdu değerlerim tabı artık tokluk 101/103 en fazla 112 geliyor
Deletedmom737382 Gizem957 ben yurt disinda kaliyorum öyle kafana göre cikartmiyolar malesef. Kac defa dedim kalcaksin dedi 🤷🏻♀️
Deletedmom737382 Gizem957 aslinda degil benim doktor ugrasmak istemedi. Dikkat ettigin sürece birsey olmaz, ama tabi sekerin cok yüksekse tehlikeli olabilir Allah göstermesin