Minanin_Annesi Kızlar 35 haftaya girecez. Bugün ağırlığı 2900 idi 49 cm idi kızımın. 2 hafta önde gidiyor Böyle giderse normal doğum zor gözüküyormus doktor iri bir bebek dedi. Benimle Aynı haftalarda giden var mı? Gelisimi nasıl bebislerinizin
MasalAlparslanMom Minanin_Annesi boyunu genelde çok tahmini söylüyorlar sormadım oyüzden. bugün tam 34 haftalık 2433 gr . 1hafta önden gidiyo o da normal dedi
Alpereninannesi Minanin_Annesi benimde 34 de 2756gr di benim oglanda 2 hafta onde gidiyo doktor iri bir bebek dedi ama normal dogum diyo doktor.bende cok korkuyorum iri oldugu icin.nolacak bilmem
Nihanozturk Minanin_Annesi 35te 2500dü benim normal demisti fazla fln demedi suan 39dayım 3400 ve normal dogumu bekliyorum
Dfnmhmtylmz Minanin_Annesi sizin yine iyi kızlar 3 gün önce doktora gittim 34.haftamda Bebek 3 kilo 170 gr olmuş 😱 3 hafta önden gidiyoruz bebiş 37 haftalık şimdilik normal Doğum yolunda çatı vs bakımından ama 2 hafta sonra randevum var 4 olursa beklemez alır doktor 👨⚕️
Minedag Minanin_Annesi canım benimde 35 de 2980 di bana sezeryan falan demedi benim doktor aşırı normalci 4 bile olsa hemen sezeryana almıyo ama şöylede bişey var biz 36 olduk ileride gidiyordu normalde ama bu hafta haftasına dönmüş yani 1 hafta boyunca sadece 50 gr almış
sengulmehmet Minanin_Annesi ya kendi doktoruma sinir olmuş durumdayım bırakamıyorum da son zaman olduğu için.36 haftamdayken bebek 3,300 gramdı gene normal diyor öndesin veya iri bebek demiyorum ne olaa normal diyr başkada bişi demiyor
2prensessannesi sengulmehmet ne guzel iste bende 37+3 te 3800 olmus bebegim ama doktorum gayette normal diyor yani bu kilolar abartilcak kilolar degil
Emine55 Minanin_Annesi canım 35 de benim 3310 du 36 +3 ün bugün 3500 defi bu halde doktor normal için 40 haftaya kadar bekliycez diyor kafayı yedirdi bana ama 2 hafta daha geçsin ona göre karar verirsin
Adabahar Minanin_Annesi bende senin gibiyim canım 34+5te gittim 2850 dedi 2 hafta önden gidiyor dedi iri bebek olacak dedi salı günü çatı muayenem var bakalım ne olacak😔
Ciara93 Minanin_Annesi ben 3800 Doğum yapmıştım Bana da bebek iri diyorlardı sürekli ama ısrarcı oldum.
MasalAlparslanMom Minanin_Annesi Doğum tarihini son adete göre bekliyoruz şimdilik. Nst de bugün en yüksek sancı 46ya çıktı en fazla
Minedag Minanin_Annesi evet cnm 35-36 dam sonra böyle olabiliyomuş suan haftamızla uyumlu kilomuz 36 haftalık 3 kilo yanş normalde öndeydi ama bu hafta kilo almayınca normale döndü