Fatmaozgur33 Kızlar geçen hafta gittim 2 santm açılma var dedi ara ara sancıda çıkmıştı 37.1 haftalık oldm bugün gittim 3 santim dedi suyum da azalyorms yatısını yapalım dediler istemedim sancm yok dedim ebe başlatırız dedi yani suni yle akşam a dogurursn dedi boşuna o kadar acı nie çekim dedim ne yapacağımı bilmiyorm doktor git pazartesi hazırlıklı gel bol bol yürü dedi yardımcı olur msnz ne yapacağımı bilmiyorm 😑
Seliminbusrasi Fatmaozgur33 ıçini ferah tutmalisin. Bol bol dua et hurma da ye. Pazartesiye bi bakmissin acilman oluvermis.
mrvdrmz Fatmaozgur33 sana kalmış bişey bende düşünüyorum oyle dese naparım diye ama heralde doğurmak isterim
Teacher34 Fatmaozgur33 hıc bekleme suyun azalıuorsa tehlıkeye sokma 36 dan snra dısarı ıcerıden daha guvenlı dıyor doktorum
Seliminbusrasi Fatmaozgur33 tam bilemiyorum ama suni sancı verirler gibi. Içini ferah tut sağ salim gelsinde aciya dayanicaz artik😇 Allahim herkezin yardimcisi olsun
Fatmaozgur33 Seliminbusrasi doğru walla o sağlıklı olsn da Allah m büyük kimseye kaldıramayacağı yükü vermez