Gulseen Kızlar malum bayram temızlığı yapılıyor bende tuvaletı banyoyu mecburen çamaşır suyuyla temızleyenlerdenım ama sonradan ıcıme kusku dusuyor bebişe zararı olurmu dıye kullananlar var mı bu konuda ne düşünüyorsunuz
deletedmom24 Gulseen cildine temas etmemesi lazım. Ayrıca solunum yoluna ve ciğerine hemen hemen sigarayla aynı ölçüde zararlı.ben eşime yaptırıyorum ya da anneme. Çok riskli.
eCeCik Gulseen bingonun kokusuzu var ben aldım menunum baya ondan al domestosla aynı fiyat.ilk başta kokmadığı için temizlemiyor sanmıştım😂 ama temizliyor
Zuhal2205 Gulseen hergün tuvaleti dometosla yıkıyorum ben kokuyu fazla almamaya çalışıyorum sıkıntı yok çok şükür
Gulseen deletedmom24 Zaten anlık bı sekılde soludum sonra bol su ıctım ve cama cıkıp hava aldm umarm bı zararı olmamıstır
Gulseen Zuhal2205 sağolun valla içimi rahatlattınız ☺️ cok kısa bı sureydı sonrasında hava da aldm yoğurt bıle yedım korkumdan 😩
fmtaltnsk Canım bende banyolari tuvaletleri yikiyorum camasir suyuyla bi kere çok kacirdim heralde az daha zehirleniyordum gittim hemen yoğurt yedim kendime geldim biraz. Allaha şükür biseey olmadı.
Gulseen fmtaltnsk gecmıs olsun canm Allah bebıslerımızı beklesın ınsallah ya onsuzda temız olmuyo bıngoyu markette bulamadm onu almıstm mecburi yardm edecek kımse de olmayınca ış başa kalıyo 😬