Mhr13 ayazmomm ben almıştım e bebek indiriminden. Dediğim gibi beklentiyle alakalı bir durum 😊 Ben tercih etmezdim kullanışsız ve kalitesiz geldi. Güzel günlerde kullanın sağlıkla gelsin bebiş ❤
Sedamurat Duruaslan daha erken canım o yüzden almadım ben 13 haftalığım 2 ay sonra tekrar gelir zaten o zaman alırım bende
Emineerd Elif06_ bimin çıtçıtlı zıbınları aynı e bebekteki gibi çok güzel. Kullanıyorum çok memnunum. Çoraplarıda çok kaliteli oluyor sağlıklı günlerde kullanın 🧡
Busra035 Burda kavga çıktı düşünün bana pek bişey kalmadı nevresim sizce güzel mi müslin varsı Allah Allah nasıl kalmış ki dedim oda yırtılmış artık millet çekiştire çekiştire 😂
Umutcumunannesi Sedamurat esim 10 tane bim gezip mavisini buldu pembe cokmus ama maviyi cok zor buldu ama cok guzel insallah sizde bulabilirsiniz
seday93 Elif06_ zıbınları bence tavsiye etmeyin bide yıkandıktan sonra görün bende bir önceki indirimden almıştım şuan 36.haftamdayım çoktan yıkandı ütülendi hep dikişleri epridi yamuldu sonrasında hep e bebekten yeniden zıbın aldım canım bence iade et 😓
Elif06_ seday93 e bebektbde aldm canm memnun kalan cok var bimden denemeden bilemem zaten hemen buyuyorlar
Emineerd seday93 3 ay kullandım zıbınları çok memnun kaldım geçen sene Ağustos gibi almıştım ama 😊 gayet güzeldi
Elif06_ Berfininannesi cok amacliymis canim kundak pike agz mendli alt acma ortusu gibi kullabiliyor 2~ 3 adet alinmali
seday93 Emineerd benimkiler çok çok kötü oldu hem bimdekiler hem a101dekiler çıtçıt yerler bile denk gelmiyor sola ve sağa kayık bide 3-4 paket almıştım farklı aylar için hepsi öyle çıktı ☺️