izmirsibel Berfininannesi ben programını indirdiğim için bildirim geliyor sizde indirin isterseniz takip etmiş olursunuz
Ey_ser enisenalbant emzik, biberon, anne bebek çantası, patik, 3′lü bebek takım, yastık ☺️☺️(Battaniye, reflü yatağı, yorgan bunları önceden almıştım zaten anne yanı yatağı güzel değildi onu e bebekten istettim )
mommy_bee 2 tane nevresim 2 tane dis kaşıyıcılı aldım ikiz bebek bekliyorum. Nevresimlerin deseni cok sirin sevip sevip konustum bebislerle.
Melek-16 enisenalbant 1 müslin, 2 biberon, 1 emzik, 1 küvet seti. 1 disneyli hastane çıkışı, 1 battaniye, birkaç tane de güvenlik aparatı
Melek-16 Müslinler, oyun halisi ve reflü yatağı kalitesiz. Alamayan üzülmesin. Babynest baya dolgun duruyordu güzeldi. Benim gittiğim şubede disneyli hastane çıkışı da vardı 10₺ di fiyatı. Küvetler iyi büyük duruyordu.
Minnakanne26 Bime gelen şeyler hep pembe. Bimden pembe dışında bir şey alamıyorum geçen gelenlerde pembeydi. Her şeyi pembe olacak galiba 😁😁
selinberk En kötü şeylerden biri oyun halısıydı.Hem küçük hem de yeri kalitesizdi.20 -30 lira daha fazlası verilip ebebekten daha iyisi alınabilir
derinsart bizim bimi rsmen sömürmüşler iki bime gittim anca biberon kurutucu bir müslin bitanede havlu alabildim😛gittigim saatde 10 bucuktu ne ara o hızla tüketildi anlamadim😂
SCSA mrvtkrl aldim ama.pisman oldum.iyi ki almadin cok.kucuk ve kullanissiz fisi.bulsam geri vereceğim ürünü