Hamileyim-mutluyum Smy238 tulumlu takım, üçlü takım bir de halka oyuncak aldım başka birşeye ihtiyacım yoktu
Melihakrds Smy238 doğuma bir hafta kaldı o yüzden eksiğim kalmamıştı çok şükür gitmedim bile ama insan yine de almasa bile gidip bakmak istiyor😊
Esekoldurengunes Bim’e normal gıda alışverişi yapmak için gittik. Güya hiç bebek ürünü almayacaktım. 1 tane müslin örtü, 1 tane Fisher Price diş kaşıyıcı, 1 tane de ikili çıtçıtlı badi aldık çıktık 😂 Güya alışveriş bitmişti, görünce dayanamadım yine 😊
Mucizebebegimm123 Gulaysanu evet bende cok uğraştım cok gergin kaldi biraz zorlayinca taktim ama yikandikça yumuşar heralde
Smy238 Gulaysanu önce en uçları takın sonra yanları ben bıraz kaçırdım zorlayacam diye eşim gelince taktı
Kadercisi Müslin örtü Tulum Battaniye 2 tane Bebek alt açma seti Oyun halısı Reflü yatağı Ağız silme mendili Yelek İkili pijama Anne yani yatağı Kundak havlusu 🌸🌸🌸🌸 Günün kârı🌸🧡😂😂
Kadercisi Smy238 300 u de birazcık geçti de aslında ama parçalar tek tek uygun diğer yerlere kıyasla diye aldık canım🙈🙈🙈
Huzurmelegim_28 Smy238 bakim cantasi anne yani yatagi kundak havlusu 2li zibin Hastane cikisi muslin bez Cinsiyet belli olmadigi icin ortak renk olanlardan almis oldumm🤭👼👼
Mucizebebegimm123 zeytinkiz reflü yatağını begendinizmi kalitelimi acaba 9 nisanda tekrar gelecek bende almayi düşünüyorumda
zeytinkiz Mucizebebegimm123 yani canım 150 TL lik olan dısarda kileri bilmiyorum ama bşmdeki iş görür geldi bana zaten yatacağım 6 ay belki yani. 150 TL dısardan almak istemedim ben gerek duymadım 🤷