Mizgin2020 merhaba🌸 bende gebe kalmadan iki ay önce çekilmiştim. Anestezili olarak çekildim. Gece 12′den sonra birşey yiyip içmemi söylediler anestezili olduğu için. Benim doktorum yönlendirmişti ama arayıpta randevu da alabilirsiniz bence. Sabah dokuz gibi gittik, odaya aldılar. Ardından hastane kıyafeti giydirdiler ve damar yolu açtılar. Ardından bilgilerimi herhangi bir alerjim var mı gibi soruların cevaplarını aldılar. Sonra tekerlekli sandalye ile operasyon odasına çıkarıldım, eşimle annem yanımdaydı. Sonra odaya alındım büyükçe bir sedye, sedyenin tepesinde emar cihazı ve ekranlar falan vardı. İçeride de en az 5-6 çalışan vardı hepsi güleryüzlüydü ben çok eğlendim, hep espriler falan havalar da uçuştu. Ama ben çok güler yüzlü ve pozitifimdir biraz da o yüzden kaynaklı olabilir doktorum bile çıkışta eşimle anneme çok şanslısınız ben hayatımda böyle enerjik böyle pozitif bir insan görmedim demişti🤭 Sonra sedyeye yatırıldım. Burnumda hava verdiler. Beni konuştururlarken ben uyumuşum hatırlamıyorum bilee. Sonra doktor adımla seslendi günaydın dedi direkt gözlerimi açtım hala odadaydım. Altıma da sargı bezleri sarmışlardı. Zerre bir acı falan yoktu. Hemen ayıldım odadan sedyeyle çıkarılırken herşey yolunda mı diye sordum. Doktor da süpersin dedi hatta eliyle çak yaptık. Sonra çıkarıldım annemler girmenle çıkman bir oldu çok kısa sürdü dediler. Sedyeyle geri odaya çıkarıldım. Sonra yemek getirdiler. Onları yedim ardından annem içeri geldi üstümü değiştim. Sargı bezlerini çıkarıp ped taktım. Hiç ağrım sızım yoktu sadece kanamam vardı o da normaldi. Dinlendikten sonra doktorun odasına çıktık. Belgeleri alıp sohbet ettik sonra da hastaneden çıktık. Yani çok kolaydı endişe etme🤭