EsrSvm Mizgin2020 Senden de canım benim.En az kendim kadar senin ve bekleyen herkesin olsun çok istiyorum.Dualarım seninle ❤️
Girlsmomm leaf-07 tüpler kapalı olduğunda acı oluyor maalesef açıksa ağrı olmuyor benim biri tıkalıydı basınçla açtılar çok canım yanmıştı kişiye göre değişiyor
Mizgin2020 EsrSvm Allah razi olsun kuzum artık bizlerin de yüzü gülsün ya vala çok bekledik 2019 Kasım dan beri bekliyorum olmasını
Mavi_- Mizgin2020 bende geçen yıl şubattan beri bekliyorum 1 yıl oldu hala yok inşallah en kısa zamanda güzel haberi bizde alırız
Mizgin2020 EsrSvm en çok ne istiyom biliyon mu benim gibi senin gibi uzun süre bekleyen bı arkadaşla aynı ayda hamile kalmak arkadaşlık olur hem kız inşallah hep beraber kalırız da arkadaşlık ederiz
EsrSvm Mizgin2020 Canım benim İnşaallah ❤️ Nasıl güzel olur aynı zamanlarda kalsak 🙈 Rabbim duamızı kabul etsin inşaallah 🤲🏻
umudumvar2 Mizgin2020 canım ağrı kişiden kişiye göre değişiyor stres yapma ve her şey bebek için öyle düşün sen randevunu al ama mutlaka en fazla 15 dk sürer
Mavi_- umudumvar2 henüz çektirmedim canım pazartesi adet olmam gerekiyor doktorum adet olursan gel ona göre gün verelim dedi
Mavi_- umudumvar2 inşallah ya dün testim negatif çıktı ama yarın iğnenin 15.günü bi de erken gebelik testi yaparım bakalm duruma göre artık
derinsart Mizgin2020 ben anestesiz cektirdim aç tok bisi dememişlerdi.. toplam 5-6 dk sürdü sanirim.. öyle aman aman bi acı hissetmedim adet ağrisi gibi ağri oldu sadece ama işlem bitince ağrıda kesildi.. pedde götürün biraz kan gelebiliyor