mlkkk https://imgyukle.com/i/L6DJcq Biz babynest,reflü yatağı ve müslin örtü aldık çok kalabalıktı ama başardık 💪🏻😂Sizler neler aldınız
Tugba__- mlkkk hamisler ancak eve geçiyor galiba mutluluk hormonları tavan yapmıştır hepimizin heyecandan 😅🥰 çok güzel şeyler aldim bende annem gitti markete
Sen1meleksin mlkkk 10 da gittim yeni geldim daha aslında hepsinden kalmıştı ama beden sıkıntıydı az gelmiş ya😂😂bende üçlü takım , 2 li takım tulum, ilk kitaplarım, bide emzil aldım
mlkkk Tugba__- yaa kesinlikle 😂 annem farklı şehirde bakmaya gitti eğer ben bulamazsam sen ordan al diye gönderdim o da bir sürü şey toplayıp gelmiş sevine sevine gösteriyor 😂😂
mlkkk Gulcinkrkmz yanları biraz çıkıntılı gibi ve paketin içinde biraz puf puf duruyor ama açınca kibar ve gayet güzel dolgusu 😊
mlkkk Sen1meleksin ben babynest ve reflü yatağına odaklı gittim bide müslin örtü aldım diğerlerini sonrada alırım diye bakmadım bile ama annem bakmış almış bişeyler şimdi diyorum tekrar mı gidip baksam 😂 sağlıkla kullanın inşallah 😊
Aras_bebek mlkkk reflü yatağı bitmişti 😔 elimde taşıyarak getirim küveti herkes bana baktı çok utandım 😂😂😂😂😂😂
Sen1meleksin Aras_bebek canım küveti bende almıştım filesi küvete göre küçük dene ve olmadı değiştir ben çok geç farkettim bi bak istersen
Sen1meleksin Aras_bebek hastane cıkışınada bak defolu cıkan oldu orda ben baktımda değişiyorlar geri ondan söyleyim dedim
mlkkk Aras_bebek ya ne güzel şeyler almışsınız niye utanıyorsunuz nereye sığsın ki koca küvet 😂 reflü yatağı annemin bulunduğu yere de gelmemiş buraya da bir tane geldi galiba kutuların üstünde duruyordu ben aldım başka da göremedim kimsede 🙄
Nisanannesi4 Benim ihtiyacım yoktu hiçbirine her şey var çok şükür. Herkese hayırlı olsun. VE GEÇMİŞ OLSUN 😂😂
BerrusMom mlkkk pamuklu battaniye nohut battaniye alt açma seti kundak havlusu müslin bezi ağız mendili 2 Li beyaz bady mama önlüğü 3 lü çorap kolsuz uyku tulumu aldım😂😂😂 istediğim herşeyi alabildim şükür 😂 sabahın köründe sıraya girdim 😂
mlkkk Sumc ben beğenmedim pek müslimleri ama yıkanınca yumuşar yumuşamasada her türlü bi yerde işimi görür diye aldım desenleri güzeldi
Tugba__- mlkkk yerim ya maşallah benim annemde ole valla 350 lira vermiş çıkmış oh diyor aklımda bir kaç şey daha var kızım akşam iş çıkışı yine gitcem 😅😅