cemredogan Kızlaar merhaba, bebişimin gelmesi yaklaştıkça daha fazla heyecan yapmaya başladım :))) Sizin önerileriniz hangi markalar, bebek odası yaptıranlarınız marka konusunda yardımcı olabilir mi acaba :(
rileyss cemredogan yatağı çilekten aldık baby cotton serisinin yavru yataklı modelini. dolabı da ikeadan büyük dolap alacağız
Cancancan cemredogan bizde aymini mobilya diye bi yerden alacağız sultan serisini beğendik tek beşik 1400 uyku seti yatağı içinde şifonyer ve dolap istersen 3500 ü buluyor canım
Merve0306 Civcivinannesi yatakla birlikte 4 bin tl ye mal oldu cnm benimkisi değişiyor ama seçimine göre
Elifyunus Sevimm meraba kanz mağazasının hangi şehirden acaba gaziantepteki mağazasında 6 dan başlıyo du fiyatlaf
Ebrus25 cemredogan valla ben marka almadım kendim tasarladım ozel yaptırıyorum hemde Mdf 3000 TL kafama göre dizayn yaptım en cok çekmece tercih ettim 1 hafta sonra gelicek insallah .
Hande2017 Instagramdanda modellere bakabilirsiniz Ataşehirde Mybebbek de yaptırdık çokda memnun kaldık.Sizde inceleyebilirsiniz beğeneceğiniz modeller olucaktır diye düşünüyorum.
esrasd merwwe nereye yaptırıyorsunuz? Yatak konusunda kararsız kaldık acaba çok küçükken eğil kalk bize zor olur mu diye
DuyguAlalm merwwe Biz de kendimiz yaptırmayı düşünüyoruz o şekilde, kaça mal oldu acaba? Modelleri falan belirledik, fiyat alacağız birkaç yerden şimdi
Babydr Çilekden alan arkadaşlar acaba kullanışlı mı ya biraz kaba duruyor sanki bu büyüyen beşikler bana öyle geldi
Sarem_68 Babydr bende cilekten aldim evet biraz büyük ama ilerki yaşlarindada kullancaklar canim yerin varsa musait hiç düşünme al derim
Elif1ekim cemredogan Ben montesori üç yatak ve dolap aldım birde anne yani beşiği montesori yatak yere 0 2 metre ye 1 metre baza kadar ölçüsü ve ben ve bebeğim gayet rahat sığğarız ilk başlarda beraber yatarız diye gündüzleri biraz büyürbüyütür alışınca tek yatar düşme şansı 0