Melikekpln Gebeliğim ve bebegi hissetmiyorum cok nadir 19+4 ultrasona gore 20+2 cok az belli belirsiz oda bazen yatinca yada bazen yururken cok mu gec ? Sizler ne zaman hissettiniz 2. Gebelikte erkek bebegim
Deryayurt Melikekpln benimde ikinci gebeligim erkek bebek 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım canım ondan önce seyrime gbi bisey hissediyordum şimdi24 haftalik oldum uzandigimda ve tatli biseyler yedigimde ufak vuruşlar hissediyorum sende tatlı biseyler yiyip onu uyarmayı dene hareketlenir belki
EsraTurna Kuzum merhaba 19 20 haftalarda hissedersin ama 2 gebeliğin daha erken hissedilir diye bilirim istersen tatlı birşeyler ye karanlık ve sakin bir oda da sol tarafına uzan bi ne zamandır harek hissetmiyorsun
Melikekpln EsraTurna net hissetmiyorum canim boyle seyirme yada kalp atisi gibi pit pit ediyo tekmesimi elimi vuruyo onu anlamiyorum🤨 uzaninca falan hissediyorum az az
Aslinurrr ben ancak 20.haftada hissedebildim hatta cinsiyetini de ancak 20. haftada öğrendik. Kızımız çok nazlı olacak sanırım 🤷🏻♀️🙈
Melikekpln anne091 doktor erken daha demisti 2. Dedigim hakde 20-22 hissedersin gobekte yaglanma oldukca hissetmen zor olur demisti😞
Melikekpln Deryayurt uzandigimda seyirme yada kalp atisi gibi pit pit hissediyorumda boyle ayaktayken net hissetmiyorum 🙂