Paprika Hanımlar günaydın gebeliğin 6. haftasındayım.müthiş bel agrım var iki gündür iyiydim bu sabah tekrar başladı.Kanama alanı var günlerdir yatıyorum Progestan kullanıyorum.Benle aynı haftalarda olup bel agrısı yaşayan var mı?
BebegimleYeniHayat_34 Paprika ahh ahhh en güzel günlerdir 36+0 olduk bel ağrısından uyuyamıyorum ve aşırı hareketlerden 30. Haftadan beri uykular haram oldu valla
YuvarlanamayanPandaa Paprika bende 7+1 im ve 1 haftadır çoo şiddetli bel agrım var bu gün kontorolüm var soracagım inşallah hiçkimseui korktuguna uğratmasın Rabbim
tgbktszdmr Paprika canım bende ayni Progestanla geldim 36. Haftama. Çok şükür şimdi kullanmıyorum. Ama sadece progestan yetmez. Kendini sıcak tut patiksiz hırkasını durma onlarda bel ağrına iyi geliyor. İstirahat halindesin sürekli değil mi ? Bir de doktorun magnezyum verdi mi
Paprika BebegimleYeniHayat_34 sizin az kalmış bebeğin hareketlerini hissediyorsunuz ne güzel.sağlıkla dogsun 🌺
Paprika YuvarlanamayanPandaa umarım bir sıkıntı yoktur çöm rahatsız edici.gittiğinizde beni de haberdar eder misiniz?
BebegimleYeniHayat_34 Paprika evet ilk gebeliğim benim ondan biraz geç 21 hafta dan sonra hissetmeye başladım
YuvarlanamayanPandaa Paprika tabikide inşallah ederimilk oğlumda bu agrılar düşük tehlikesiydi inşallah bunda normaldir