Nergsozdemr Gece bacagıma giren kramplar canımı alacak resmen.bıçak saplamışlar gibi uyandırılıorm.çözümü olan?
Haticeyuce31 Nergsozdemr oğlumda cok yaşadım bu bebegimde doktora anlattı ve bundada oyle olursa naparim hocam dedim 17. Haftada magnezyuma başlattı baya rahatlatır seni ve günlük bir tane sade soda iç mutlaka dedi gercktn 21+4 haftaligiz kramp hic olmafi ama ağrısını bilirim ben ağlayarak uyanırdım hele gerilince Allahm kesin su bacaklari derdim bundada kramp yok ama yanma oluyor baxaklarim sanki alec alev yatama kadar 1 saat geciyor
Vuslat23 Ben cok erken basladım magnezyum verdı işe yaramadı degıstırdım baska verdı sımdı onu uyumadan yarım saat once ıcıyom azda olsa uyumadan oncesı bıraz bacak ayaklarımı hareket ettırıyom muz tuketıyom şükür daha iyi
Nergsozdemr Haticeyuce31 o haftalarda olmuyo zaten canm 31.haftamdayım yeni başladı benm gece dediğin gibi bacagımı kesesim geliyo
Bgs Nergsozdemr doktorum bana magvital verdi hem kabızlığımı hemde kramplarımı kesti. Bu suda çözünen bir ilaç. Faydası olmadığını bildirim belki ilacı değiştirir ya da dozunu değiştirir