214765 Kızlar merhaba. Ben önceden hiç horlamazdim şuan 37+3 olduk bir kaç aydır aşırı horluyormuşum eşim öyle söyledi. Bu durumu yaşayan var mı. Acaba doğumdan sonra geçer mi
BebegimleYeniHayat_34 214765 evet maalesef artık ağırlaştığımız için oluyor tabiki geçecek aynı şeyi bende yaşıyorum çok normal merak etme
Serapveminikleri 214765 Ayyy eşimde çok şikayetçi :( banada kaç kes horluyorsun dedi ama benim bebeğim var uyumama izin vermiyor yerimi daraltiyor uyuyamıyorum yastığım rahat olmayınca oluyor :(
sternocleidomastoideus 214765 ben ben ben 🤦🏼♀️ İnanamadım sesime uyandım😂 hormonlardan burun mukozası özellikle 30. Haftalardan sonra şişmeye başlıyormuş ,zaten hep burnum tıkanık o yüzden sanırım. Burnuma devamlı su çekip ovalıyorum hafif açılma oluyor gibi
egesmom 214765 ya ben 28+3üm bende de başladı burnum hep tıkalı ve kanıyor artı kilo da aldım ondan mı çok üzülüyorum😢
123455 Ay bendede var aynı durum hiç horlamazdım ben şimdi horluyosun diyip duruyor niye oluyorki acaba bende 38 haftadayım