Sarekrlngc Merhabalar bugün duyduğum birşeyi sormam istedim doğruluğu var mıdır diye. Gebelik döneminde kullanılan Demir hapları ilerde çocuğun dişlerini kararttığı söylendi ne kadar doğru? Doğruysa ne yapmak lazım?
[silindi] Sarekrlngc böyle birşeyi ilk defa duydum ondan bundan söylentilere dert etmeyin bende kullanıyorum doktor gerekli görmese anne ve bebek için vermez zaten
Mzgnormann Sarekrlngc al işte ahahahhaha ne kadar cahil insan var ya sen uyma kimseye doktorun ne diyorsa onu yap yeter
Erimannesi Sarekrlngc bebeğe verilen direk demir şurupları var 1 yaşından sonra falan bem onlar dişleri çürütüyor diye biliyorum.. Arkadaşımın çocuğu kullanıyordu dişleri çürüdü..
Sarekrlngc [silindi] doğru ama işte minicik bişey benim de ilk gebeliğim tecrübesizlik diz boyu neyden ne duyarsam gerçek sanıyorum 😂
Hemsiremom Bebek doğduktan sonra da kullanacak o zaman ne yapacakmış bunu söyleyen bilir kişi?benim oğlum 4 yaşında Demir’i düşük olduğu için fazla miktarda kullanıyo kararma falan yok kararsa bile süt dişi
betulanne Bebek ihtiyacı olan kadarını alıyor zaten, takviye vitaminler daha çok annenin depoları boş kalmasın diye veriliyor.
Sarekrlngc Mzgnormann ay sormayın ilk gebeliğim zaten tecrübem yok bu alanda da çalışan biri değilim her kafadan bi ses🥺
Sarekrlngc Erimannesi yaa duyunca ben de yapılabilecek bişey varsa yapayım diye endişelenmiştim. Teşekkür ederim☺️
Serapveminikleri Sarekrlngc saol cnm şimdide 24 haftalık gebeyim ve kullanıyorum milletin laflarını boşver tamam de geç
Mzgnormann Sarekrlngc hiç kimseyi kesinlikle dinleme benimde ilk gebeliğim doktorum ne diyorsa o en iyisini 🥰
sternocleidomastoideus Sarekrlngc o zaman Türkiye’nin %90ı siyah dişli olurdu. Herkes konuşur boşver sen araştır ilaç prospektüslerini oku, googleye yaz İnanma her söylenene☺️
Nurtrky Sarekrlngc hamilelik dönemin kadınların %90 nın da nerdeyse demir eksikliği çıkar. Bu bilgi kesinlikle yanlştr
Dilek-Can Sarekrlngc yalnış o gebelikte olmuyor 1 2 yaşlarda kullanılan bir ilaçtan çocuğun dişleri kararma yapıyor bir arkadaşımın çocuğunda olmuştur ama ne ilacıydı hatırlamıyorum🙄