Yusufum4m2021 Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim doğum için bekliyorum sezeryan olucam dua eder misiniz Rabbim hepimizi tek bı nefesle kurtarsın inşallah dua eder dua beklerim Rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺
Hafise Yusufum4m2021 Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr doğumda okunucak dua bol bol oku
MKrasnic Yusufum4m2021 bol bol rabbiyesir ve inşirah oku canım , Allah kurtarsın. Bize de dua et sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤲🏻👼🏻
Ayra Yusufum4m2021 Allah’ım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏 bana da dua eder misin riskli bi gebeliğim var sora bekliyorum şuan bende
Yusufum4m2021 Hafise çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allah razı olsun 🤲🏻 dualarim dasiniz Allah gönlünüze göre versin inşALLAH
Yusufum4m2021 MKrasnic Rabb’im hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağına ve bütün arkadaşlarımızın kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻🌺
Yusufum4m2021 Kosemen54 çok teşekkür ederim canım benim amin amin Rabbim size de en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarimdasiniz 🌺
Yusufum4m2021 Ayra Rabbim senden razı olsun kardeşim inşallah Rabbim izni ile bu Zorlu süreci en kısa zamanda atlatıp meleğini hayırlısıyla vaktinde kucağına alırsın inşallah kuzum dualarım sizinle🌺🤲🏻