Eylul2107 Geldik son aşamaya, Belirtilerinz varmi kzlar 38 hafta olanlar ? otururken kalkarken zorlaniyorum onun disinda bi dogum belirtim yok
Ebru1234 Eylul2107 yatarken zorlaniyorum pozisyon degistiremiyorum karnim tas gibi oluyor. Birde akintim cok artti 😐 38+2 sende var mi biseler
Glcn13 Eylul2107 Kasilmalar haricinde bise yok maalesef bende cok zorlaniyorum bel agrisi cok kotu 39+6 olduk
_imra_1213 Eylul2107 vacinada baskı oluyor geceleri, pozisyon değiştirmek zor oluyor, gerginim çok vücudum gergin artık doğurup rahatlamak istiyorum Allah’ın izniyle inşaallah 🤗
Eylul2107 Ebru1234 benimde akintim baya baya artti gece uyunca dönünce cok zorlaniyorum bende birde sirttm kasiklarim ağrısından inliyorum esim dio nezmn gelecegi belli degil ve ben cok yoruldum 😒
Ebru1234 Kuzeyufuk offf cok kotu ama yaa. Allah yardimcimiz olsun. Saglikla bir an once alalim kucagimiza 🙏
Brcburcu Glcn13 39+2 bol kasılma ve makat gelişi bir bebiş bugün gidicem kontrole dönmüş mu bakalım benim kız 😁 ağrı yok çok hafif açık sarı yada şeffaf akıntı var . Sırt ağrısı oluyor akşamları yorulunca sanırım. Hergun yürüyüş yapardım 1.5 saat bir haftadır yarım saate ancak yapabiliyorum zorluyor yürümek artık 😁
Ebru1234 Eylul2107 ya evet yaa kasik agrisi bendede cok artti iki gunden beri. Kendimi yaslanmis 70 yasindaki kadinlar gibi hissediyorum sag bacagimi kaldiramiyorum resmen. Carsamba gunu sezaryen olacagim. Olduktan sonra ne kadar sure sobra agrilar gececek onu dusunuyorum artik 😊
Glcn13 Eylul2107 cnm ben fransada yasiyorum burda gunu geldiginde hastaneyi aramamizi istiyorlar ve iki gunde bir kontrole cagiriyorlar 41hafta gecti mi suni sanci ile dogumu baslatiyorlar
Htcnrmllslhgl Bende 38+4 teyım yürürken aşağıya baskı ve akıntı harıcınde br belırtım yok anlamadım neye göre anlayacaz doğum başladığını artık sıkıntı etmeye başladım gece dönerken bende cok zorlanıyorum ama yürümemde sıkıntı yok
Eylul2107 Htcnrmllslhgl bende ayni sekildeyim bazen yürüyünce de agri oluyo ozellikle mesanemde , artk suyun gelmesini beklicez gelir illaki suyumz😂
Eylul2107 _imra_1213 ay bende gece zor oluyo yaa 3 kilo var göbeğin de dönünce hop diger tarafa kayiyor normaldr agirsi bnce:)
_imra_1213 Eylul2107 az kaldı inşaallah bu günleri sevinçle hatırlamak nasip etsin inşaallah 🌹 Şükürler olsun yaşatana, Rabbim çok isteyenlere bekleyenlerede tadttirsin 🤗
Eylul2107 Htcnrmllslhgl 40 haftadan snra doktor zaten gerekeni yapıyo gelirler umarm 40 a yetismezler :)