UmmuUsame Hanımlar, şuan 39+4′teyiz.. Çevremde ki bir çok kadın karnıma bakıp daha var diyorlar 🤭Karnım bazen çok aşağıda oluyor bazen de tekrar yukarı çıkıyor.. Bu karnın düşme olayını her gebe yaşıyor mu? Sizler yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?
Htcnrmllslhgl UmmuUsame bende 38+4 teyim karnım düşmemiş ama bazı yorumları okudum burda düşmeden doğuma gıden var ya da doğumda düşen bazı yaşlı kadınlar dıyor düşse zaten doğurursun düşmemesi normal bazıları da dıyor oncesınde düşer değişik takılmıyorum
Serapveminikleri UmmuUsame Ya alakası yok bence karnın şekil degistirmesi bebeğe bağlı posizyonuna bağlı oluyor
Candice07 UmmuUsame benim en basından beri göbeğim asagıda. Oglan hiç yukarıya cıkmadı. Doktorum da birşey demedi. Daha 33+3üm. Vaktim de var. Zaten bebek ters duruyor suanda. Laf olsun diye konusuyorlar.
maviruya Bende 37+1′im gören e günün gelmiş daha karnın düşmemiş niye diye soruyor yahu ne bileyim ben niye 🙄
SeymaK maviruya herşeyi de biliyolar mübarek daha günüm gelmedi normale göre 3 haftam var de sen de 😂
gulsahaliarya Bana markette bi teyze kızım doğurcan artık evinde otur demişti yok daha vaktimiz var dedim. Yok yok sen bi kaç güne doğurursun dedi çünkü teyzelerimiz çok biliyo 😁 4 hafta sonra doğurmuştum 😁
gulsahaliarya Herkesin vücut yapısı farklı hamileliği de farklı. Benim iki hamileliğimdede bebekler hep aşağıdaydı