Evet kızlar bende hergün her dakika buraya girip doğum hikayeleri okuyordum moral olsun diye ve hiç korkmuyordum normal doğumdan ki ben çok korkan canı tatlı nazlı biriyimdir doktorlarım bile öyle söylediler şaşırdılar normal doğum yaptığıma 🙈
neyse başlayayım geceden başlayan ufak ağrıları çok sık tuvalete gitmemden eşimle anlamıştık yakın olduğunu ama bu kadar çabuk olacağını düşünmedik ve bugün kontrolüm vardı önce eşimin mahkemesi vardı adliyeye geçip ordan kontrole gidicektik herşeyden habersiz tabi adet sancılarım gibi sancılar vardı ama umursamıyordum adliyede duruşmayı beklerken ben bi lavaboya gideyim dedimde ne göreyim nişanım gelmiş 😱
panik yapmadım randevuyu iptal edip eve gidip duş alıp biraz bekleyip sonra gidelim dedik eve gittim duşa girmemle kahverengili suyum geldi ve onu görünce tedirgin oldum biraz daha bekleyemedik ağrılarımda artınca hastaneye gittik 3 cm açıklıkla gelmişim ve bebeğim kakasını yapmış suyla gelen kahverengilik oymuş.
yatışımı yaptılar o an tek başına kalıyorsun bir Allah bir sen okadar zorduki yanlızlık ve sancılar sadece dua ettim sureler derken lavman yaptılar çatala aldılar çatalda ebem sağolsun okadar ilgiliydiki 3 cm iken gelen ben yatarak yarım saatte 7 cme ulaştım sonra biraz daha bekleyelim dediler nstye bağlamalarıyla ıkınmam geldi ve tuvaletimi yaptım 🙈
sonra doğumhaneye gittik 4-5. Ikınmada güzeller güzeli prensesim geldi. Biraz uzun oldu ama Allah herkese yardım etsin inşallah tek avazda kurtulun 🙏🥰