Zgeylmaz Kızlar sizlerinde bu hafta aşşagı çok baskı varmı sürekli tuvalletteyim aşırı baskı var ve toplanma çok sık oluyor biryerde toplanıyor oyle kalıyor bazen yalancı kasılmalar da çok kendini belli ediyor siz nasılınız
Mcakir Zgeylmaz sertleşme resmen uykumdan uyandırıyor benimde ve bağırsaklarımın çalışmasına sebebiyet veriyor. 38+4teyim. 37 den beri böyle. İlk yaşadığımda hatta doğuruyorum sandım 😅 Doktoruma sordum bu şikayetler normal artık dedi.
Gulsummyuksel Mcakir bende 36+4 m dün yaşadım geliyor heralde dedim 😂😂😂 acı eşiğim yüksek hissetmem diyordum ama kıvrandım resmen yalancı sancıda
Mcakir Zgeylmaz Siz yine kontrolunuzu yapın tabi belki benimkinden farklı bi durum vardır 😅 ama mışıl mışıl uyuyordum karnımdaki sertleşmenin vermiş olduğu ağrı uyandırdı beni😅
Zgeylmaz Mcakir acaba sizdede aşağı kısmınızda böyle birşey açılıp kapanıyormu gibi bir his oldumu böyle sanki geriliyor geri açılıyor gibi çok net hissediyorum
Mcakir Zgeylmaz benım karnımda toplanıyır ama tek bi yerde yuvarlak oluyor. O sırada karnıma bi ağrı giriyor. Midemi bozmuşum gibi bir ağrı. Tuvalete gidiyorum hemen koşarak. Öyle bi geriliyor ki karnımı yarıp çıkacakmış gibi bir his