Sevgi09- Merhaba hanımlar daha önce sezaryen ile doğum yapan varsa dikişler tamamen bitip ayağa kalkmak kaç gün sürüyor bilgi verebilir misiniz
Mammimammi Sevgi09- 3 sezeryan dogum yaptım. Sonuncuda 5. Günde eskiye döndüm sızı bile kalmadı. İlk ikisinde agrı kesici bile almadım. İlk gün bile dikiş agrım olmadı.
Kdryns22 Sevgi09- o kişiden kişiye değişir ama ne kadar hareketli olursan o kadar çabuk toparliyosun ben 10gunde tamamen ayaklnmistm ☺️
Zeynepelf Merhaba kızlarrr ben cuma günü doğurmuştum pazar eve geldiğimde ayaklanmıştım direk hiç sıkıntı yaşamadım. Dikiş acısını da cok az cektim, bende alerji oldu cok öksürdüm öksürdükçe canım acıdı o kadar cok kolay rahat bir doğum olmuştu
Aygul01 Sevgi09- ben üçüncü gün evi temizledim ama doğrulamıyordum. Eşim kaldırıyordu beni. Ayağa kalkıncada işimi görüyordum. Ama tamamen desteksiz kalkmak ortalama 1 hafta 10 gün sürdü. Kişiden kişiye değişiyor yanı bu durum. Ne kadar cok yürürsün o kadar çok toparlanırsın.
1ErkekkAnnesii Sevgi09- canım şöyle 3 4 güne ayağa kalkıyorsun ama dikiştir vs 10 15 günü buluyor ben 3 4 güne ayağa kalktım ama 10 güne anca dikiş yerlerim iyi oldu 2. Haftamda evimi komple temizlemiştim yaz temizliği yapmıştım tabi kişiden kişiye de değişebiliyor
Mcakir Sevgi09- canım Valla yakın çevremde 1 ay yatanı da duydum ikinci gün her işini kalkıp yapanıda. Tamamen bünye meselesi sanırım. Belki de biraz kafada bitirmek lazım çok takmamak lazım. Rabbim hepimize doğum öncesi sonra hep kolaylık versin🙏🏻
Hilalsny Sevgi09- ben bu konuyu dun ablamla konustum o sezeryan olmustu. 2 3 gune kendime topladım sadece yatak yuksek diye inip cikamamistim koltukta yatmıştım 20 gun civarina kadar da sanki hic ameliyat olmamisim gibi eskisi gibiydim demisti ama tabi bundan 11 sene once olmustu o sezeryani simdi cok daha iyi yapiliyordur eminim ki