Dry123 Hamileliğimin başında karnımın sol tarafı pıt pıt attı sizce cinsiyeti nedir bu durumu yaşayan var mı
Nur000 Dry123 17 haftaligim bende cinsiyeti ogrenemedim. daha kötüsü her gittigimde bi kiz bi erkek diyor doktor 😂 detayli ultrasonu bekliyorum kesinlik icin
Gulsen4224 Dry123 kasıklarda da olur değil mi cnm benim kızımda da oğlumda da oldu cnm cinsiyetle alakası yok ama karnın sivri büyür ise erkek yanlardan da şişer ise kız buna kanaat getirdim🌸
hilosss07 Dry123 doktora gittiğimde doktorum kadınlar bir ay sağ taraftan bir ay sol taraftan yumurtlar dedi bebegin tutunduğu yerin cinsiyetle alakası yok ki 🙃
Sita3434 Canım yanlış anlama da pıt pıt attıysa sol tarafa kızdır erkektir diyene gerçekten inanacak mısın? Her bünye her gebelik farklı belirtiyle pıt pıt atmayla sag keseyle sol keseyle cinsiyet belli olmaz.
Dry123 Sita3434 ya 20 haftalığım göstermiyor 😀benimde kızımda böyle bişey yaşamamıştım belki erkek olunca öyle oluyodır diye sormak istedim canım yok yanlış anlamam ☺️
Sita3434 Dry123 ay baya da olmuş iyi şaklamış valla tamam senin böyle sorman normal ya insan artık bi umut öğrenmek ister 😀 ama işte hiçbiri tutmuyor canım ya insallah en kısa zamanda gösterir Ablam kızını 24. Hafta öğrendi artık iyice umudu kesmişti doğumda öğrenirim falan diyordu 😅
Dry123 Sita3434 ve ikiz benim 😂 artık tıbben mümkün olmayan şekilde ilerliyorum doktorlar göremeyince
Sita3434 Dry123 Hemde ikizz ikisinin cinsiyette belli değil canım ben lafımı geri alıyorum valla tamam sen böyle sormakta haklısın 😅 böyle işte kimisi sıkı sıkı saklıyor kimisi de hemen ilk hafta gösteriyor. Bak bunlar kız olabilir diyeyim sana 😅
Dry123 Gulsen4224 ama hiç kızımda olmamıştı benim ikiz gebelik kızım sağdaydı ilk hamileliğimde bu hamileliğimde sol tarafımda ilk zamanlar pıt pıt olunca ben bi garip olmuştum sende ultrason görüntüme ufak bi çıkıntı var diyince ümitlenmeden edemiyorum 🙃🌸
Cgdeem7 Gulsen4224 peki ne zaman belli olur göbek şu an 10 haftalık göbek var gibi ama asıl göbek ne zaman çıkıyor
Mkalpi Canım benim sana zahmet rica etsem bi cinsiyete bakabilirmisin bi fikrin varmı 11+5 deyiz 💞🥰🥰🥰 Gulsen4224 
Dry123 Cgdeem7 Canım belli olmuyor ki benim ilke ben evde yedinci ayda karnım çıktı hamile hiç hamile gibi değilim ama şu an ikiz gebeyim beşinci ayda yani bayağı bayağı var