DilaraMert0909 Güzel Anneler sizlere bir sorum var Kaç haftalıkken vücutlarınız yırtılmaya başladı benim 22 de yırtıldı herşeyi sürdüm vazelin kantron badem yağı hiçbirşey. Fayda etmedi dahada çogalmaması için sürmeye devam mı etmeliyim ? Sizlerde durum nasıl 🙏🏻
Gull_94 DilaraMert0909 vucuda baglı bence gorunurde hamıleyken catlamıyo kımı ama dogumdan sınra bellı oluyo ben ılkınde hıc catlamadım dogum sınrasıda yoktu yırtık ama bu sefer ne olur bılemem vcut yapısına baglı tamamen bence
Hanz DilaraMert0909 valla canım pahali kremler yaglar herseyi sürdüm ama deli gibi çatladım ister istemez oluyor zaten doğumdan sonra beyazlayacak falan diyorlar ama olmazsa bile ben çatlak tedavisi göreceğim
Ayeme DilaraMert0909 ben bebeyagi bio oil gibi bir çok yağ vs kullandım ama şuan bioten yağı kullanıyorum çok etki ediyor 🥰
Merimex DilaraMert0909 27de başladı benimde malesef herşey kullandım ama genetik sanırım. İlk gebeliğim de çatlamış oldu 😂
Gull_94 DilaraMert0909 kesınlıkle vucuda baglı halam dort cocuk dıgrmus vucudu sıkı mesela tek catlgı yrtıgı olmamıs ama bıseyde kullanmamıs hıc ılk cocukta yırtıgı olanda var hamılelegn annelıgın hedıyesı dıyelım kafaya takılacak bısey degıl bı can tasıyoruz soncta o kadar olcak😇
DilaraMert0909 Hanz en iyisi öle çatlak tedaviside %60 kadar yanıt verdiğini biliyorum insanın kendini iyi hissetmesi adına herşey yapabilir 😌
Gull_94 DilaraMert0909 saglık olsun 😇ınsan bazen vucuduna bıle baktıkca o hamılelgn annelıgın degerını zorlgunu tekrar hısseder bende yok ama olsada dusunmezdım bıle yeterkı sag salım kucagımza alalım bıze kucuk yırtıklar hatıra braksınlar 😇
Ozge1708 Ayeme Huncalife olan yağ mı acaba çatlak karşıtı yazıyor. Azaltıyor mu yoksa yeni oluşmasını mı önlüyor canm.
Ayeme DilaraMert0909 evet zaten oluşmuştu bayağı çoktu açıkçası ne yapsam fayda etmedi bu yağ etti çok şükür yani yavaş yavaş azaldı benim
Ayeme Ozge1708 canım valla benim azalttı oluşumunu da önledi sanırım yeni başladım diyebilirim kullanmaya 1 ay olmamıştır ama gerçekten etkisini gördüm gene sipariş edicem yedek de dursun 😀😀
Merveakbulutt DilaraMert0909 kızlar çatlak için çok güzel ve cevap veren bir işlem var aslında ben kendim daha henüz başlayamadım heppykidsde bir arkadaş yaptığı ve sonucu gördüğüm için yazıyorum Ilk olarak duşa gir ölü derilerden arınmak için lif yap sonra Hindistan cevizi yağı Sarı kantaron yağı Alovera yağı Bunlardan birer kaşık karıştır En önemlisi dermaroller alıp ilk önce çatlak olan bolgeye geçiyorsun sonra bu karışımı sürüp tekrardan dermaroller ile geçiyorsun inanın kızın 1 hafta da hiç kalmamıştı benim bebegim şuan 2 aylık ve çok hareketli o yüzden henüz başlayamadım bende ama denenmiş ve yüzde yüz sonuç vermiş bir işlem bu
SultanKobak DilaraMert0909 kullanmadığım şey kalmadı çok şükür bu güne kadar bir sıkıntım yoktu ama 36 haftalık olduk harita gibi bir anda çatladım ve kullandıklarım işe yaramadı 🤦🏻♀️