Betus Kızlar selam Bugün 40+1 olduk sabaha karşı 5 buçukta kasıklarıma ve vajinama giren bir sancıyla uyandım. Sabah 8 buçuğa kadar düzenli düzsnsiz aralıklarla sancı çekmeye devam ettim doktoruma haber verdim ve beni çağırıp muayne etti. Nst de sancım 30 çıktı ve hiç açılmam yokmuş hala ağrım devam ediyor belimde kasıklarımda ve vajinada. Başına böyle bişey gelen var mı açılma olmadan sancılanıp açılması olan??? Çok üzgünüm 😞
Elifikra Betus hic bir bilgim yok bu konuda ama Allah yardımcın olsun insallh tez zmaanda bebeğini kucağına alırsın
Tuba704 Betus üzülme bebek etkilenmesin o kendi geleceği yolu kendi belirliyor zaten yakın zamanda bir arkadaşımda çok bekledi sancı vardı açılma yoktu o sebeple epidral doğum yapıldı hakkında hayırlısı olsun tabiki🙏
MasalAlparslanMom Betus yatışını yapmadılarmı. Burda okuduklarımdan ötürü soruyorum bildiğim bişey Yok. Benimde bugün 34 haftalık ilk nst de en çok 46 oldu sancım
Seliminbusrasi Betus bol bol hurma yemelisin hurma rahim agzinin acilmasina yardimci olup suni sanci alma ihtimalini durdruyomus. Arkadasim tarafında denendi bende son haftalarimdayim hergun 3tane yiyorum
Betus Tuba704 bu kadar çektiğim sancıya nasıl açılmam yok onu anlamadım tam 10 saat oldu 😞 hayırlı bakalım çok sağol canımm
Betus MasalAlparslanMom dün kontrolüm vardı yatışımı pazartesi günü yapıcak zaten ama bugün sancıyla gittim doktorum bekleme taraftarı eve gönderdi
TugceMertAvci Betus canım herkesin bünyesi farklı, acıya dayanma eşiği farklı. Demek ki sende çok az bi sancı bile baya ağrı yapıyor. Allahın izniyle olur açılman dua et
Betus esras iniyorum evimde dubleks devamlı hareket ediyorum 😞 Seliminbusrasi valla canım oladar çok yedim ki hurma günde 5 -7 inşallah faydası olur ama yok banamısın demiyo sancı var açılma yok😞
Betus esras ay maşallah inşallah böyle devam eder canım Benimki şiddetli yada benim acı eşiğim düşük anlayamadım valla 😞
esras Betus ama siz 40 haftalıksınız ben daha 38 belki ondan sancım çok şiddetli değil Allah yardımcın olsun canım