Kızlar merhaba 🙋🏼♀️ Hamileliğimin 26. Haftasındayım. Bugün öğleden sonra hafif başlayan karın ağrımla başladı serüven . Ya da serüven demeyelim tam bir kabustu. Durup durup giren batarlar, belime saplanan bıçaklar. İlk hamileliğim olduğu için doğum sancısı nasıl olur onu da bilmiyorum. Gittikçe şiddetlendi. Eşimde de covidten dolayı dışarı çıkma yasağı var. Tam üstüne denk geldi😅 Eşime diyorum çok kötüyüm, ya doğuruyorum ya da başka bişey var çıldırtacak derecede ağrı girmeye başladı. Neyse kayınvalidemle hastaneye gittik açılma varmı sancı varmı hepsine baktı ebe acilde. Hiç biri yok. İdrar tahlili yaptı. Netice : İdrar yolu enfeksiyonu 🤷🏼♀️ Beni bu saate kadar kıvrandıran illet buymuş hanımlar. Yürüyemez hale geldim yürüyemediğim yerde durdum ağladım.
Şimdi benim için tecrübe oldu hanımlar. Bu haftalara gelecek olanlara duyurulur. Bu tip durumlara hazırlıklı olun. Enfeksiyon bu haftalarda çok sık görülen birleşmiş. Hatta bugünkü hafta açıklamasında yazıyormuş, şimdi okudum ne yazık ki 🤷🏼♀️😅
herkese iyi geceler 😘