Oyacool Bllikli son 31 sırt ağrılarıma karşı bağışıklık kazandım ama yemekten sonra göbişim şişiyorda şişiyor bazen patlayacağım gibi 🙈
Dakss Bllikli son 14 benimde sağ bacakta tutulma, mesanemle zıpırın aşırı oynaması bir nevi yastık gibi başını dayaması 😅, arada yaşanan yalancı sancılar, halsizlik, ama nst de sancı çıkmaması 🙄. Haftaya doğum planlıyorum kendi kafamda bakalım 😅
Serrax Bllikli son 31 gün,29 mart sezaryen günümüz inşallah🤗 ağırlaşmalar,bel sırt ağrıları hat safhada😄 gün sayıyoruz çok şükür 🤲🏼 Her şeyi hazır çantamızı da hazırladım,beşiğimiz falan kurulacak ablasından kalma var
Tugba1421 Bllikli son 42 gün var el uyuşmalarım, bacak krampları,mide yanması, kaburga ağrısı çok aşırı derecede ve dün gece başlayan kasık ağrılarım var yalancı dogum sancılarim basladi galiba devam etseydi acile gitmeyi düşündüm ama devamı gelmedi 😊
papatya35 Son 14 biraz tansiyonum yüksek onun dışında hiç bi şikayetim yok hala tüm işlerimi yapıyorum yemeğimi temizliğimi biraz zor olmuyor değil elbette iş yapınca belim ağrıyor dinlenince geçiyor şükür . Bakalım inşallah hayırlı zamanda gelsinler hepsi sağlıcakla 🥰
Gulsummyuksel Son 24 bir baş ağrısıdır tutturduk gidiyoruz. Şimdiye kadar hamile değilmişim gibi geçirdim ama bu hafta hamileyiiiiiimmmm bennn oldum yani ağrı arttı halsizlik arttı uykusuzluk arttı
Bllikli Gulsummyuksel baş ağrısı hariç diğer herşey bendede var bide karın kasılmalarım var onlar çok agritiyo
Ebru555 Bllikli olurmu kız gece resmen catı agrısı dan donemıyom ayaga kalkıp tekrar yatıyom gram uyku yok 🤣
Baharbek Son 19 🙈 bazen aşağıya baskı yapıyor artık yaklaştıkça yatarken kalkarken dönerken zorlanıyorum normal doğum olsun diye yerleri elimle silmekten dizlerim acıyor 🤣
eliff26 Bllikli son 23 benim yatmak işkence uyuyamiyorum ve bebeğim baya aşağıda çok ağrı yapıyor en ufak yorgunlukta son zamanlarda da şiddetli mide yanması mevcut. Ama olsun çok şükür o sağlıklı olsun da 😊🤲
Eymenn Benim baya zorlu geçiyordu Son 17 günümüz kaldı sağlık ocağında kan tahlili yaptı doktorum çok fazla enfeksiyon ve çok fazla kansızlık var dedi 😔