Sita3434 @Bebeklimm ben royale hanıma gittim p 6.haftada boş gebelik pazartesi gel kürtaj yapalım dedi gitmedim üç gün sonra başka doktora gittim ve kalp atısı duydum. İyi ki kendisine gitmemişim. Tecrübesiz bir doktor
Bebeklimm Yalnız herkes acaba kendi doktoru mu ayrılmış diye endişeye düşmekten pek tavsiyede bulunamamış 😄
Alperefet Bebeklimm ben nur cansu yılmaza gidiyorum memnunum ama biraz ciddi ve disiplinli bir doktor , bu benim için daha iyi ama kişiye göre değişir🙃
Sita3434 Bebeklimm canım en son Emine Zeynep hanıma gittim gerçekten ilgili bir doktor çok memnun kaldım kendisinden.
edaaaanur bende emine yilmaza gidiyorum cok ilgili muayenesi sigortali 195 ama dogum ucretleri ne kadar bilmiyorum
Bebeklimm Ben 2019 da emine Zeynep hanım nöbetçiydi doğumu kendisinde yaptım doğumumun ilerleyişinden ötürü kendinden memnun kalmadım onu tercih etmeyi düşünmüyorum
Mervedurmaz Ben burcu aydın boyama ya gidiyorum ve çok memnunum çok rahatlatan bilgilendiren bir doktor tek sıkıntı çok yoğun olduğu için bekliyoruz biraz 🤩