Berin Kızlar gerçekten psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum bazen😏 düşük riskim var, 7+3 haftalik hamileyim en ufak bi kasık ağrısı, bel ağrısı geldiği zaman aklıma hemen kötü senaryolar geliyor ne yapacağım bilmiyorum..😔
Minikasya Berin Allah’ım evladımın canını sana emanet ettim diyor ve keyfimize bakıyoruz canım. Herşey takdiri ilahi
Beyzan Berin sadece dua edip dinleneceksin bol bol sükredeceksin. Çok şükür hamilesin kalbi atan bir bebeğin var sen ona iman sana tutunacağına güven ki o da senden güç alsın bol su iç güzel beslenmeye çalış Allah yardımcın olsun inşallah.
Gzmsydr Berin hiçbirşeyin olmasada o korku hep oluyor aklına kötüyü getirme iyi düşün iyi olsun annelik endişe etmekle geçiyor 9 ay hep insan hop oturup hop kalkıyor doğum yapiyosun yanında yine acaba üstünü açtımi yok biseyi var mı diye takiyosun alısiyosun zamanla
Goxun Berin öncelikle negatif düşüncelerden kurtul .hem bebeğine hem kendine pozitif düşüncelerle ve hep gülümseyerek ilerleyen zamanlarda birlikte yapacağınız şeyleri hayal edip onunla konuş derim ben ;)
Berin Beyzan çok haklısın aslında bunların içinde ona da şükretmek gerekiyor. Bazen belkide unutuyoruzdur. Cok tesekkur ederim 🤲
Mavis06 Canım ben de 30.haftadayım en ufak bir sancıda doğum yapıcam diye ödüm kopuyor hele ki şu zamanda sürekli acaba doğum olsa bebeğim yaşar mı diye sürekli aklımda okumadığım yazı izlemediğim video kalmadı galiba sağlıkla doğurana kadar bu korkular devam edecek
Berin Mavis06 maalesef öyle çünkü annelik hep bir endişe içinde olmak demek gercekten annelerin hakki neden ödenmez daha iyi anlıyoruz yaşadıkça
Berin Goxun aslında pozitif bir insanim pek kotu seyler düşünmüyordum ama agri olunca nedense düştü aklıma anlayamadım. Çok haklısın öyle yapmak lazım🤲
Esinim Berin aynı haftadayız canım benimde düşüm oldu şuan bişey olsa hemen panik oluyorum peki sende lekenme falan oluyor mu canım benim düşük riskim var yatışlardayız allah yardımcımız olsun rabbim yavrularımızı bize bagışlasın 🙏
Berin Esinim aminnn amin canım benim inşallah sağlıkla kucaklarız🤲 lekem gelmiyor doktor kese etrafında kanama gördü progostan fitil yazdı onu kullanıyorum yatmadan önce. Seninde mi kese etrafında kanama gördü
miralpinannesi Berin 20 haftalıkken bende erken doğum riskim vardı ve o haftalar yaşam sınırı stres üzüntü de etkiler bebek aşağıda kanaman olduğu gibi doktor gel dedi psikolojik olarak stres içindeydim eşimin sorunları vardı bana karşı bebek umrunda değildi eşimin önce üzülebileceğim müzik türleri dinlememeye başladım bebeğim için sinir ve stresten uzak durmaya calıştım dizilere yöneldim ailemden uzaktaydım ailemi görüntülü aradım unutmak için elimden geleni yaptım güldüm eğlendim umursamaz oldum bebeğimle geçirceğim zamanları hayal ettim öyle tutundum korkuları yendikçe hamileliğim çabuk geçti 34+1 bebek 1 hafta önde 35+1 sezeryan olacağım çok az kaldı kucağıma almaya bi gece bebeğimi eşim yüzünden bile kaybediyordum boşanma aşamasındayken korkularımın üzerine giderek düşünmemeyi seçtim bir tek bebeğimi düşünerek mutlu bi an varsa mutlu zaman geçirdim anı yaşadım asla bunları şunları yaşadım kaybedersem ya bişi olursa demedim tavsiyem dinlenin kendinizi zorlamayın anı yaşayın üzüntü stresten kaçın elinizden geldiğince :)
Berin miralpinannesi inşallah bebegini de sağlıkla kucaklar daha da mutlu olursun🥰 çok haklısın her zaman güzel düşünelim güzel olsun her şey inşallahta oyle olur. Allah razı olsun mutlu oldum bunu okuyunca🤲🥰