SERNUR Mervuras26 ben sormuştum baya kullanışlı dediler yaz için ideal olur sanırım kalkabilirsem sabah gidicem bende almayı düşünüyorum 🙈
Sibelezgi Mervuras26 ben bimden daha once almsitim soktanda aldim ama biminmi daha kalin ve guseldi.yarinki nasil olur bilemem.bende gidecegim
94Busra94 10 da aciliyor ben gecenlerde şoka gittim 9 da mama sandalyesi icin bide uzak 10 aciliyomus pandemiden dolayi 2.ye gittim kiz dedi buraya gelmedi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ama tavsiyem 9.40 gibi beklemek lazim 😂😂😂
Ozge20ulu 94Busra94 şok öyle ya reklaam veriyo ama gelmiyor hepsi ama ben takip ediyorum bime 1 tanede olsa geliyo ,🤣ya bide kapıdaki kadınlarla muhabbet başka ülkede yaşayamam🥰🤪kabida canım cicim içerde yarışmiyolarmi
Ozlem23 94Busra94 altına serebioiyosun üstüne seriyosun hava alan bı kumaş olduğu için rahat oluyo puset ortuyosun duştan sonra kurulamak için kullanabilirsin bazıları çocuğu yıkarken muslin arasında yikiyokus su dökme arasında üşümesin diye
3prensesannesiii SERNUR çok ucuzmuş gerçekten de bizim burda 30 TL’den başlıyor fiyatları teşekkür ederim ☺️
Pirincveannesi Devramber bende aynısını yapıcam ama bazende personel kendine ayırıyo inşallah bulabiliriz ya kalır bizlerede 😂
Nazli34 94Busra94 ben ben ben😂😂😂 hafta önceden kurdum alarmı😂😂 Oyun halısı, zıbın almayı düşünüyorum. Reflü yatağında kararsızımmm. Ya sen neler alıcaksin
94Busra94 Nazli34 biz esimle detayli cikicaz anne yani yatigi dusunuyorum baskada gidince fikrim degisebilir 🤭🤭
Attent Nazli34 ben aldim onları bimden cokta kullanışlı hepsi 2ay önce yine gelmişti ozman aldm normalde reflu yatagi cok pahali ama bime gel hem uygun kulanisli
Havvaylmz Nazli34 bende bugün gittim zibin uyku,tulum,mendil ,müslin örtü,yastık aldım uygun ve güzel fiyatlar vardı
Minikasya Nazli34 Mama önlüğü yastık vs. Ufak tefek ihtiyaçlarım kaldı lakin o kapıdan girince herşey değişebilir🤣
Defneprensesannesi 94Busra94 canın silinmiyor sen baktığında silindi yazdıgında cık tekrsr gir bazen forumda hata veriyorlar yaptıgınn yorumun ustnde silindi fln yazıyorsa takma o forumla alakalı bişey