Esrasrgzl Kizlar ben kan sulandirici igne kullaniyorum hep saati saatine vururdum bugün unuttum saati gecirdim bi sıkıntı olurmu acaba😐
Mondlicht Esrasrgzl bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende ilk bebeğimde saat kurup vuruyordum, suan 2. De fırsatım olmuyor kızımdan saati cogu zaman denk gelmiyor ama Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım. Tabi saatinde vurmak en güzeli 🙏🤗
BaharBA Esrasrgzl bnde oksapr kullaniyorum ama hic saatinde vur demedi qenelde unutmim die aksamlari vuruyorum saatide denk nezmn qelrse cok sukur sorun yok ama 21 haftaliqm qobeqe vurmk istemiom doktrum vurul dedi ama ben korkuyorum bebeqe qelrmi die
rmdfile Esrasrgzl olmaz canım aklına geldiğinde vur hemen son vurduğun saatle devam et ama. Ben de kullanıyorum doktorum böyle söylemişti🤗
Esrasrgzl BaharBA bende gobekten vuruyorum karnim daha cok büyüyünce nasil virucam bende onu düşünüyorum
Arse89 Esrasrgzl oksapar 4000ml kullanıyorum telefonumda alarm var aynı saatte Vurunmaya çalışıyorum tek seferlik bir geçikmeden birşey olmaz canım şuan 34+3
rmdfile Esrasrgzl aynen canımm tabi ki saatine dikkat etmemiz gerekiyor da insanız işte olabiliyor bazen 🤗
Aysun1983 Esrasrgzl aynen öyle cnm hatta bir keresin de gece yatarken geldi aklıma 🙄 coraspirinde içiyorum ben
Aysun1983 Esrasrgzl bana olmuyor cnm hatta salı günü diş çekimin var 6 gündür corasprin almıyorum diş çekiminden 1 gün önce ve diş çekim günü de iğne yapmıcam doktorum bu şekilde söyledi diş çekim gününün ertesi gün tekrar başlıcam ikisine de